Aproape 14.000 de clujeni s-au vaccinat în ultimele zile. Emil Boc: „Îi felicit pentru că au înțeles importanța vaccinării”

Aproape 14.000 de clujeni s-au vaccinat în ultimele zile. Emil Boc: „Îi felicit pentru că au înțeles importanța vaccinării”
| Foto: zf.ro

Edilul Emil Boc a ținut să-i felicite pe clujenii care au ieșit la vaccinare. În perioada 5-8 octombrie, au fost administrate 13.840.

„Felicitări clujenilor pentru că au înțeles importanța vaccinării. Rata de vaccinare este de peste 53% și este în continuă creștere, conform datelor de mai jos.”  transmis Emil Boc. 

Aproape 14.000 de clujeni s-au vaccinat în ultimele zile. Emil Boc: „Felicitări clujenilor pentru că au înțeles importanța vaccinării”

În perioada 5-8 octombrie, 13.840 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 4.441 cu prima doză.

„Tendința de creștere a procesului de vaccinare la nivel local indicată și în graficele de mai jos arată încă o dată determinarea clujenilor de a-și proteja sănătatea proprie și a celor din jur.

Felicit clujenii pentru rata înaltă de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și viața noastră revine la normalitate!” spune edilul. 

Mai multe informații despre procesul de vaccinare și contextul pandemic sunt publicate zilnic pe pagina Instituția Prefectului - Județul Cluj și pe pagina RO Vaccinare.

Comenteaza