A murit asistentul medical din Neamț, depistat cu COVID după vaccinare și transferat la Cluj

A murit asistentul medical din Neamț, depistat cu COVID după vaccinare și transferat la Cluj

Asistentul de la UPU Piatra Neamț care a fost vaccinat deși avea simptome de infectare cu noul coronavirus, a murit, miercuri seara, într-un spital din Cluj Napoca.

Gheorghe Leca, asistentul de la UPU Piatra Neamț care a fost vaccinat deși avea simptome de infectare cu SARS CoV-2, a murit, tot miercuri seara, la un spital din Cluj Napoca, potrivit unor surse din Spitalul Județean Neamț.

Leca Gheorghe, s-a vaccinat anti COVID-19 pe data de 5 ianuarie în ciuda faptului că, la momentul vaccinării, avea o tuse care ar fi putut fi simptom de infectare cu SARS CoV-2. Deși a menționat acest aspect, medicul de la centrul de vaccinare a dat undă verde pentru imunizare, punând tusea pe seama unei infecții respiratorii de sezon, scrie Antena3.

Pe 17 ianuarie, la 12 zile dupa vaccin, Leca Gheorghe a fost depistat cu noul coronavirus, iar ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat. Acesta a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde a și murit în seara zilei de 17 februarie. Conform sursei citate, plămânii bărbatului erau foarte grav afectati.

Comenteaza