News alert 49 de cazuri noi și încă un deces la Cluj

49 de cazuri noi și încă un deces la Cluj

În ultimele 24 de ore, la Cluj au fost depistate alte 49 de cazuri noi cu COVID-19, iar un clujean infectat cu noul coronavirus a murit.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Alte 49 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Cluj, mai mult decât dublu față de ieri, când au fost raportate 21 de noi îmbolnăviri.

Încă un clujean cu COVID-19 a murit, astfel că numărul total al deceselor a ajuns la 68, dintre care 47 ale unor pacienți din județul Cluj. 

În spitalele dedicate COVID-19 din Cluj-Napoca erau internați marți 270 bolnavi, dintre care 229 de clujeni. În secțiile de anestezie terapie intensivă erau 28 persoane, din care 21 din județ.

Până acum 811 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, dintre care 652 din județul Cluj. 

Numărul total al cazurilor depistate cu noul coronavirus raportate la Cluj a trecut de 2.500 și a ajuns marți, 15 septembrie, la 2.516 infecții înregistrate. Cu acest număr, Clujul se situează pe locul 15 între județe (fără București). În această raportare sunt incluse toate cazurile depistate și tratate la Cluj-Napoca, inclusiv cele provenite din alte județe.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza