4 oferte pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj

4 oferte pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj

Procedura de atribuire a primelor lucrări de construcții la spitalul regional de urgență Cluj a avut data limită pentru depunerea ofertelor astăzi, 28 Septembrie 2023.

4 operatori economici importanți din România și-au declarat, prin depunerea ofertelor, participarea la această procedură și intenția de a realiza primele lucrări de construcții la cel mai important obiectiv de infrastructură sanitară din regiunea nord-vest, SRU Cluj.

1. UBITECH CONSTRUCȚII SRL - Bucuresti 

2. AEDIFICIUM PROJEKTENTWICKLUNG - Cluj 

3. NORD CONFOREST - Cluj

4. CON-A OPERATIONS (Leader), BOG'ART,Concelex Engineering S.R.L,CONSTRUCTII ERBASU - Cluj / Sibiu 

Câștigătorul va fi anunțat până la finalul anului. 

Valoarea totală estimată a contractului este de 69 de milioane de lei, fără TVA.

''Obiectul contractului constă în execuția lucrărilor preliminare de construcții pentru realizarea obiectivului de investiții „Spital Regional de Urgență Cluj”, respectiv organizare de șantier, lucrări pregătitoare, terasamente și împrejmuire; excavare grosieră; execuție pereți mulați incintă și piloți forați; lucrări de protejare a săpăturii și ziduri de sprijin; lucrări de deviere conductă gaze naturale; alte lucrări, cu supunerea spre aprobarea Autorității contractante”’, se arata pe SEAP.

Durata contractului este de 16 luni, iar banii provin din Program Sănătate 2021 – 2027, Prioritate: 4. Investiții în infrastructuri spitalicești noi. Pentru departajare, componenta financiara contează în proporție de 70 %.

Spitalul va fi construit pe un teren de peste 14 hectare în comuna Florești, valoarea totală a investiției fiind de 688 de milioane de euro. Spitalul ar trebui să fie gata la 1 martie 2027. În luna septembrie va avea loc licitația pentru pachetul 2 de servicii, etapa efectivă a construirii spitalului, iar anul viitor va mai fi o licitație pentru servicii IT și dotări.

Comenteaza