Breaking news 2 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

2 decese la Cluj în ultimele 24 de ore
| Foto: altominho.tv

Situația epidemiologică în județul Cluj arată că în ultimele 24 de ore, alte 12 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus și au fost înregistrate încă două decese în rândul pacienţilor cu COVID-19 internaţi la Cluj-Napoca.

Instituţia prefectului Cluj, anunţă că în ultimele 24 de ore, la Cluj, au fost înregistrate 12 noi îmbolnăviri, cu 23 mai puține decât ieri, când au fost raportate 35 de cazuri noi. Astfel, numărul celor infectaţi de la începutul pandemiei şi până acum a ajuns la 1445.

De asemenea, încă doi pacienţi cu COVID-19 au murit la Cluj-Napoca, astfel că numărul total al deceselor a ajuns la 44, dintre care 26 din județul Cluj.

În acest moment pe secțiile ATI sunt internați 23 de pacienți. 17 dintre cei aflați la terapie intensivă provin din județul Cluj.

Până acum 694 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, din care 549 din județul Cluj. 

Au fost angrenate efective de polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și SAJ în număr de 446. Au fost verificate 649 de persoane cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse. Totodată, 156 de societăți comerciale/PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse de autorităţi privind măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus, anunţă prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Comenteaza