Roger, față în față cu fosta sa echipă: "Ne așteaptă un meci dificil, dar trebuie să credem în noi"

Roger, față în față cu fosta sa echipă: "Ne așteaptă un meci dificil, dar trebuie să credem în noi"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Brazilianul din lotul Universității Cluj se pregătește pentru întâlnirea cu UTA, formația care l-a adus în fotbalul românesc.

Ajuns pentru prima dată în țara noastră în 2021, Roger a strâns 69 de partide pentru echipă arădeană, în tricoul căreia a evoluat în două perioade. Acum, brazilianul e jucătorul Universității Cluj și se pregătește pentru duelul cu UTA.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani e convins că "studenții" vor avea o evoluție bună și își dorește ca, alături de colegii săi, să obțină cele trei puncte împotriva arădenilor. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Pauza a fost foarte bună pentru noi. Ne-am antrenat bine, în special din punct de vedere fizic. Am îmbunătățit acest aspect, suntem mai încrezători, mai uniți. Ne așteaptă un meci dificil, dar trebuie să credem în noi și să luptăm pentru echipă.

Am pierdut împotriva lor, ne-am simțit rău atunci. Trebuie să uităm acel meci și să arătăm cine e U Cluj. Avem calitate, avem echipă bună, e timpul să demonstrăm asta.

Sper că vom câștiga, asta ne dorim, pentru asta luptăm. Trebuie să câștigăm cele trei puncte, sunt foarte importante. Apoi ne vom gândi la meciul de Cupă", a declarat brazilianul.

Jocul dintre Universitatea Cluj și UTA e programat sâmbătă, de la 18:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu UTA Arad!

Comenteaza