Video Restaurantul din Cluj, unde mâncarea costă mai mult decât pensia minimă. Patronul PSD-ist se laudă cu vita cu foiță de aur de 1.200 euro

Restaurantul din Cluj, unde mâncarea costă mai mult decât pensia minimă. Patronul PSD-ist se laudă cu vita cu foiță de aur de 1.200 euro

Într-un restaurant din Cluj-Napoca se pot comanda produse din carne de vită cu foiță de aur comestibilă. Meniul ''Gold'' poate ajunge la 6.000 lei (peste 1.200 euro).

Localul este deținut de președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal. Liderul PSD s-a lăudat pe internet cum mănâncă burgeri cu foiță de aur la 250 de lei (fără foiță de aur, acest produs costă circa 140 de lei) sau platouri care costă mai mult decât pensia minimă. „Dragii mei, la doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur. Uitați, așa arată au au au au au ... așa arată cel mai bun burger din România”.

Nu au lipsit reacțiile oamenilor care au trecut pragul localului, multe negative:

”Pentru mine a fost un fail. Fiind fan steak și văzând multe video-uri din bucătăria lor am considerat ca merita incercat. Servirea: ospatarul nu făcea diferența dintre tipurile de steak-uri din meniu, total nepregatit pentru un steakhouse…servirea in rest acceptabilă. Masa: am servit un T-Bone Creekstone US și un RibEye cu os CreekStone US + meniuri de burger. Burgerii au fost ok, dar steak-urile mult sub calitate medie si asta ca sa fiu indulgent. Portiile sunt mari, prețurile ar fi fost normal -ish pentru un steak, DAR asta doar dacă și calitatea cărnii ar fi fost pe masura pretului. Nu pot recomanda localul dacă mergi pentru steak”.

”Dezamăgitor, am comandat burger cu cartofi steak și am primit chipsuri în schimb după o ora și 10 min de așteptare!!! Au argumentat cu faptul ca nu mai au cartofi de care am cerut fără sa mă anunțe in prealabil. La ce prețuri piperate au, te aștepți sa fi recompensat cu servicii de calitate, dar in schimb isi bat joc de tine si de banii tai. In restaurant au mai fost nereguli si la masa vecină, efectiv se certau cu ospatarul! Va recomand sa luați exemplu de restaurantele din America, aduceți un aperitiv sau ceva si oferiti apa din partea casei, se poate filtra apa de la robinet care nu costa!! Oferiti o experienta placuta clientului pentru a justifica prețurile practicate!!! În concluzie, am rămas cu un gust amar si am avut parte de o experienta neplacuta, abia așteptam sa plec iar mancarea mult prea sărată și chipsurile uleioase si prajite in exces!”

''Am comandat ribeye fara os
Apoi mi a adus ribeye cu os, nu a fost mare diferenta
Carnea a fost tare, nu am putut o mesteca
Nu recomand''

Unii au avut cuvinte de laudă: ''”Un restaurant pentru iubitorii de carne, mai cu seama de vita, sub cele mai variate forme gastronomice. Nu sunt o mare iubitoare de carne, mai degraba, am reactionat la aspectul estetic: vitrina impecabila, cu produse pe care clientii le pot finisa acasa, dar si fripturile prezentate pe platouri creative si atragatoare. Daca va lasati pe mana ospatarilor, veti avea pe masa un mini-festin carnivor (muschiulet de vita, tomahawk, cotlete de berbecut, hamburger), presarat cu garnituri mai discrete, dar variate si foarte gustoase (cartofi dulci, orez brun – extraordinar de aromat si gustos, fasii de radacinoase prajite)''.

''Recomand cu caldura localul, ospătari foarte bine pregătiți, mâncare cum nu gasesti in zona. Merită sa vizitați cel putin o data, apoi cu siguranta o sa reveniti!''.

 

Comenteaza