P Urmărește spectacolul de la EURO 2020 și filmele de la Movie Nights, în Iulius Parc!

Urmărește spectacolul de la EURO 2020 și filmele de la Movie Nights, în Iulius Parc!

Ne mai despart doar câteva zile de finalul campionatului EURO 2020, iar suspansul pentru aflarea echipei câștigătoare crește din ce în ce mai mult.

Vino să vezi semifinalele și finala alături de prieteni și alți microbiști în Iulius Parc, care se transformă în această săptămână într-o arenă cu fani înfocați ai sportului rege. În pauza dintre meciuri, vineri, poți intra în pielea personajelor din filmul Coco, iar pe lângă evenimentul fotbalistic al anului și experiența cinematografică te poți bucura de mâncare delicioasă și de atmosferă de festival.

Este săptămâna cea mai importantă a fotbalului european, la capătul căreia va fi desemnată echipa câștigătoare a EURO 2020. Marți, miercuri și duminică, microbiștii vor avea parte de emoții la superlativ, care vor culmina fie cu starea de bine indusă de victoria echipei favorite, fie cu dezamăgirea unei înfrângeri, dar cu același entuziasm pentru fotbal. Lupta se dă între cele trei super-echipe - Italia, Spania, Anglia - dar și naționala formidabilă a Danemarcei și poate fi urmărită în Iulius Parc, pe un ecran de 32 mp, într-o atmosferă demnă de campionatul european.

Pronostricuri pentru marea finală poți face pe 8 iulie 2021 tot în Iulius Parc, pentru că Meron te așteaptă la Throwback Thursday Party. Adună-ți prietenii și hai să petreceți o zi diferită de joi, cu muzică bună, atmosferă chill și băuturi de vară. În schimb, vineri, 9 iulie 2021, meciurile de fotbal de pe ecranul gigant din Iulius Parc vor fi înlocuite de filmul Coco, care va rula în cadrul Movie Nights și care îi va purta pe spectatori într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia personajului principal. Cum se termină totul vei afla de la ora 21.30 la cinematograful outdoor, ai cărui parteneri sunt: Cemacon, Wonderland Cluj Resort și Cognizant Soft Vision.

Tot de vineri, 9 iulie, și până duminică, 11 iulie, în Iulius Parc vor fi multe surprize și pentru gurmanzi. Ce poţi savura? Mâncare tradițională cu „gust de acasă”, preparate internaționale apetisante, turkish delight, street food, dar și alte bunătăți și te poți relaxa în zonele special amenajate. Iar dacă ai pe listă și o sesiune de shopping, în Iulius Mall găsești promoții estivale la majoritatea brandurilor.

 

Etichete
Comenteaza