P „Untold Monster Sales”, din Iulius Mall Cluj, te pregătesc de festival

„Untold Monster Sales”, din Iulius Mall Cluj, te pregătesc de festival

Untold pune și anul acesta Clujul pe mapa celor mai mari festivaluri internaționale, cu un line-up spectaculos. Magia evenimentului a ajuns și în Iulius Mall Cluj, iar dacă vii cu brățara de festival, te bucuri de „Untold Monster Sales”. Nu uita: „We work hard, play hard/ Keep partyin’ like it’s your job”!

Chef de dans, muzică bună, artiști naționali și internaționali? Checked, checked, checked! Untold aduce magia la Cluj-Napoca, în perioada 9 – 12 septembrie 2021, iar Iulius Mall, reducerile incredibile, pentru cei care trăiesc vraja festivalului. Începând de joi, 9 septembrie, ai „Untold Monster Sales” la brandurile tale favorite din Iulius Mall. Vino cu brățara de la festival în locațiile participante în campanie și profită de ofertele incredibile!

Lasă-te dus de ritmurile lui David Guetta, Lost Frequencies sau Martin Garrix în cele mai stylish outfit-uri din Iulius Mall Cluj și poartă-ți pașii de dans alături de Dimitri Vegas & Like Mike cu o pereche nouă de sneakerși. „Your spell is complete” cu un make-up sparkle, care va întoarce toate privirile. Înainte să pleci spre Untold, treci și prin foodcourt, unde ai promoții delicioase! BUZZ ți-a pregătit reduceri de până la 30% la articolele din noua colecție pentru zile cu distracție la cote maxime, Il Passo te așteaptă cu oferte de până la 20% la articolele din colecția toamnă-iarnă, iar U-Man taie prețurile cu până la 35%. Descoperă catalogul cu magazinele participante la „Untold Monster Sales” pe site-ul Iulius Mall Cluj!

Vino la Iulius Mall Cluj și pregătește-te de magia Untold cu oferte fabuloase!

Etichete
Comenteaza