Toyota Selfie Challenge: Câștigă 3 luni la volanul Toyota Yaris Hybrid cu Autoworld TOYOTA CLUJ VEST

Toyota Selfie Challenge: Câștigă 3 luni la volanul Toyota Yaris Hybrid cu Autoworld TOYOTA CLUJ VEST
Toyota Selfie Challenge: Câștigă 3 luni la volanul Toyota Yaris Hybrid cu Autoworld TOYOTA CLUJ VEST
Toyota Selfie Challenge: Câștigă 3 luni la volanul Toyota Yaris Hybrid cu Autoworld TOYOTA CLUJ VEST

Autoworld, dealer autorizat al mărcilor Volkswagen, Audi și Volvo, cu experiență de peste 30 de ani în domeniul auto, invită toți iubitorii de automobile să participe la Toyota Selfie Challenge și să aibă ocazia de a câștiga o experiență de condus cu Toyota Yaris Hybrid timp de 3 luni. 

În luna septembrie a acestui an, Autoworld a deschis noua reprezentanță Toyota Cluj Vest, într-o clădire integral renovată la ieșirea din Cluj-Napoca, spre comuna Baciu, pe strada Transilvaniei nr. 28. Valoarea investiției în noul showroom se ridică la jumătate de milion de euro. Ca urmare, asocierea cu un brand atât de proeminent completează portofoliul de mărci prestigioase ale Autoworld.

Toyota, unul dintre cei mai mari producători auto din lume, are o reputație îndelungată pentru construirea de vehicule fiabile, durabile și de înaltă calitate. Ceea ce recomandă brandul Toyota este reputația excelentă, gama diversificată de produse, valorile bune de revânzare și, nu în ultimul rând, tehnologia inovatoare din punct de vedere al consumului de combustibil. 

În perioada 13 octombrie - 13 noiembrie, Autoworld organizează o campanie promoțională: Toyota Selfie Challenge. Campania oferă participanților șansa de a câștiga o experiență la volanul Toyota Yaris Hybrid, pe care o vor putea conduce timp de 3 luni.

Iată care sunt condițiile de participare:

Realizează un selfie alături de oricare model Toyota și postează-l pe profilul tău de Instagram sau Facebook.
Menționează @ToyotaClujVest în postare și utilizează hashtag-urile #ToyotaSelfieChallenge, #ToyotaClujVest și #Autoworld.
Distribuie postarea oficială a campaniei de pe pagina de Instagram sau Facebook: Toyota Cluj Vest.

Participanții trebuie să respecte regulile stabilite în regulamentul concursului, care poate fi consultat online, aici. Câștigătorul va fi ales aleatoriu (prin random.org) din lista de participanți eligibili, indiferent de numărul de postări. Așadar, fiecare participant are o șansă egală de a câștiga.

De asemenea, participanții își pot dubla șansele dacă postează imagini diferite pe conturile de Instagram și Facebook, listele fiind cumulate. Este important de menționat că nu se acceptă mai multe conturi ale aceleiași persoane.

Odată cu posibilitatea de a câștiga o experiență inedită la volanul unui Toyota Yaris Hybrid, Autoworld invită publicul să descopere modelele mărcii Toyota disponibile în showroom-ul din Cluj: Toyota RAV4, YARIS, CAMRY, LAND CRUISER, AYGO X, CiHR, SUPRA, BZ4X, HILUX. 

Despre Autoworld

În 2021, compania clujeană Autoworld a sărbătorit 30 de ani de activitate și a introdus pe piața din Cluj brandul Volvo, cu showroom și service situate pe str. Oradiei, nr. 1-7, Cluj-Napoca. În portofoliul Autoworld se află și mărcile Audi, Volkswagen, Autovehicule Comerciale, Das WeltAuto și Carcloud. În peste 30 de ani de existență, Autoworld și-a consolidat poziția de lider în piața locală de import pentru mărcile pe care le reprezintă. Mai multe informații puteți afla accesând: www.autoworld.ro

Comenteaza