Foto P Restaurantele din foodcourt-ul Iulius Mall Cluj te așteptă cu delicii și în interior! Află programul special de Paște

Da, zona de foodcourt și cafenelele din Iulius Mall Cluj s-au redeschis! Acum te poți bucura de preparatele tale favorite cu specific internațional și în interior, în siguranță!

Capacitatea este redusă la 30%, iar totul este igienizat și pregătit pentru ca tu să ai o experiență culinară specială, cu preparate alese. Iar dacă ai început pregătirile pentru Paște, află că programul magazinelor s-a modificat. În timpul săptămânii acestea sunt deschise între orele 09.00 – 21.00, pe 1 mai în intervalul orar 09.00 - 18.00, iar a doua zi de Paște între 12.00 și 21.00.

Plitele sunt încinse, cuptoarele pornite, carnea sfârâie ademenitor, iar tu te poți bucura din nou de mese delicioase și în interiorul restaurantelor! Te așteptăm în zona de foodcourt din Iulius Mall Cluj, cu o atmosferă festivă, dar cu aceleași preparate gustoase. Știm cât de important este în această perioadă ca tu să fii în siguranță, așadar capacitatea din zona de foodcourt este redusă la 30%, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor. Totodată, sistemele de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, pentru ca tu să îți savurezi preparatele favorite în siguranță.

Weekendul prelungit este un bun motiv să apeși butonul de pauză și să te bucuri și de  atmosfera primitoare a restaurantelor și a cafenelelor de la Iulius Mall Cluj, care te întâmpină de asemenea și în interior cu specialități inedite. Programul de funcționare din această perioadă poate fi consultat pe paginile de Facebook ale fiecărei locații.

În schimb, dacă ți-ai pregătit lista cu ingredientele necesare pentru masa de Paște, poți face cumpărăturile în magazinele din Iulius Mall Cluj în intervalul orar 09.00 - 21.00 până vineri, 30 aprilie 2021, și între 09.00 - 18.00, sâmbătă. Excepție face hypermarketul Auchan, care este deschis între orele 07.00 – 21.00 până vineri și între 07.00 – 18.00, sâmbătă. În aceste intervale orare, poți alege cadourile pentru cei dragi, decorul tematic și ținuta pentru masa festivă.

În prima zi de Paște, atât magazinele din Iulius Mall Cluj, cât și hypermarketul Auchan vor fi închise, dar te poți bucura de plimbări în Iulius Parc, unde primăvara și-a făcut simțită prezența. Luni, 3 mai 2021, toate magazinele vor fi deschise între orele 12.00 - 21.00, iar hypermarketul Auchan între 10.00 – 21.00. De marți, 4 mai 2021, programul de funcționare va fi între orele 09.00 – 21.00, zilnic. Programul complet poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/cluj/ sau pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj Napoca!

 

După ce ai făcut cumpărăturile, nu uita să participi la campania „This Easter, follow your nature”. Astfel, până pe 30 aprilie 2021, dacă vii cu două bonuri fiscale de minimum 100 de lei fiecare sau două bonuri de minimum 200 de lei fiecare ori două bonuri în valoare de 250 de lei fiecare, din două magazine diferite, vei primi vouchere de 50 de lei, 100 de lei și 250 de lei, dar poți să câștigi experiențe inedite la Wonderland Cluj Resort.

Etichete
Comenteaza