P Pregătește-te de școală în magazinele din Iulius Mall Cluj – noi colecții, final sales și premii la cumpărături

Pregătește-te de școală în magazinele din Iulius Mall Cluj – noi colecții, final sales și premii la cumpărături

Entuziasmul întoarcerii în bănci, emoția revederii colegilor și nerăbdarea de a aștepta din nou recreația. Sunt trăirile elevilor care se pregătesc pentru întoarcerea la școală, după o perioadă lungă de cursuri online. Un refresh al garderobei, încălțări de sezon și o varietate de rechizite sunt accesibile cu o singură vizită în magazinele din Iulius Mall Cluj.

Reîntoarcerea la școală nu a fost nicicând la fel de așteptată de copii! Iar pregătirea lor necesită cu siguranță o sesiune de shopping. În magazinele de specialitate din Iulius Mall Cluj găsești tot ce are nevoie elevul din familia ta, pentru că pe rafturi și-au făcut loc noile colecții. În plus, încă te poți bucura de reducerile de sezon, care ajung până la 70%, dar și de campania Flash Deals, din perioada 8-10 februarie 2021, în cadrul căreia sunt premiate cumpărăturile.

Ținuta perfectă pentru revenirea la școală trebuie să fie trendy! Este exact ceea ce găsești la Tommy Hilfigher Kids, Primigi, Noriel, Coccodrillo, Deluka, dar și în departamentele dedicate copiilor de la H&M și Zara. Comoditatea este un criteriu important în alegerea încălțămintei, însă și designul în tendințe este un „must”. La Sport Vision, BUZZ, Adidas, Office Shoes și Priky & You găsești perechea perfectă, inclusiv pentru orele de sport.

După o perioadă atât de lungă, în care tableta a fost folosită mai mult decât caietele, copiii au nevoie de o completare a rechizitelor. La IPB găsești ghiozdane, penare, caiete şi orice îți dorești pentru ca orele să fie colorate și să ai un semestru reușit. Și la Auchan sunt numeroase articole pentru școală, iar pentru timpul liber, Happy Colour și Dinoland au o mulțime de jocuri care vor ține antrenată mintea copiilor.

Nu uita! Dacă vii de luni până miercuri, (8 – 10 februarie), la centrul de premiere din zona Zara, cu două bonuri fiscale pentru cumpărături de câte cel puțin 50 de lei, din două magazine diferite, primești instant un voucher în valoare de 50 de lei la magazinele partenere, pe care îl poți valorifica în perioada 15 – 28 februarie. Iar dacă ai achiziționat produse de la două magazine diferite, de câte minimum 100 de lei din fiecare, câștigi un set de căști bluetooth Vetter, pe care, cu siguranță, copilul tău le va adora. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/cluj/.

loading...
Comenteaza