Power Signal – alegerea de peste 10 ani a firmelor din Cluj pentru servicii electrice

Power Signal – alegerea de peste 10 ani a firmelor din Cluj pentru servicii electrice

Problemele electrice pot să pună în pericol nu doar siguranța angajaților, ci să afecteze și productivitatea generală a companiei. Orice defecțiune sau întrerupere înseamnă ore și implicit bani pierduți, iar soluționarea problemei de către un electrician neautorizat sau cu puțină experiență nu asigură prevenirea ei în viitor.

Power Signal pune la dispoziția firmelor o echipă de electricieni profesioniști, cu cunoștințe vaste în domeniul lor de activitate, care soluționează eficient și rapid orice defecțiune electrică, reducând semnificativ șansele de reapariție a acesteia.

Compania și-a început activitatea încă din anul 2011, din pasiune pentru sectorul lor de activitate, dar și datorită contextului din piață. La acea vreme exista o tendință a oamenilor de a își rezolva pe cont propriu problemele electrice sau de a apela la o persoană „pricepută la toate”. Pe de altă parte, calitatea serviciilor oferite de o parte din electricienii autorizați se arăta deficitară, Power Signal urmărind să introducă și să mențină întotdeauna un standard ridicat. În cei aproape 12 ani de activitate, business-ul a colaborat cu numeroase firme din domenii precum producție, retail și servicii, desfășurând în același timp și lucrări rezidențiale pentru persoane fizice, consumatori rezidențiali sau dezvoltatori. 

În prezent, în spatele companiei se află o echipă de 12 electricieni autorizați ANRE, pregătiți să răspundă prompt și eficient celor mai diverse provocări cu privire la instalațiile electrice interioare și exterioare. De la materia primă până la serviciile și produsele finale oferite, Power Signal controlează cu strictețe fiecare etapă din cadrul unui proiect, asigurând astfel calitatea și durabilitatea lucrărilor, precum și echitabilitatea la nivel de costuri.

Ovidiu Prunean, managerul Power Signal explică valoarea pe care firma o aduce în piața instalațiilor electrice: „Încă de la începuturile noastre am pus accent pe nevoile individuale ale clientului, urmărind oferirea celor mai bune soluții pentru satisfacerea lor, atât din punct de vedere al eficienței, cât și al siguranței și costurilor. În proiectele industriale desfășurate, am urmărit un proces stabil și eficient, care garantează calitatea proiectării și execuției lucrărilor de instalații electrice, asigurând în același timp și mentenanța lor. Am aplicat aceste direcții și la nivel rezidențial, întrucât credem cu tărie că prevenirea problemelor este mai rentabilă pentru clienții noștri decât soluționarea ulterioară a acestora.”

Power Signal – alegerea de peste 10 ani a firmelor din Cluj pentru servicii electrice

Printre serviciile oferite de Power Signal se numără proiectarea instalațiilor electrice interioare și exterioare, execuția și mentenanța instalațiilor electrice, branșamentele electrice de joasă și medie tensiune, măsurători PRAM, comercializarea și montarea corpurilor de iluminat, precum și execuția rețelelor de date-voce. Toate aceste servicii sunt executate de experți din cadrul companiei, cu o vastă experiență în domeniu, care pun preț întotdeauna pe calitatea lucrărilor desfășurate.

În ceea ce privește viitorul, Power Signal își propune să își extindă activitatea în zona industrială la nivel local, ajutând astfel business-urile să obțină cele mai bune rezultate din prisma eficienței energetice, precum și a productivității zilnice. Instalațiile electrice sunt o parte integrantă a activității fiecărei companii, iar siguranța și randamentul acestora contribuie la succesul lor.

Firma Power Signal din Cluj-Napoca oferă o gamă largă de servicii de instalații electrice printr-o echipă de electricieni autorizați, capabili să identifice și să aplice cele mai bune soluții pentru nevoile clienților săi. Obține acum o consultanță de specialitate și află cum poate atinge compania ta randamentul energetic maxim.

Etichete
Comenteaza