P Plănuiște cel mai important eveniment din viața ta la Wedding Days, din Iulius Mall Cluj!

Plănuiște cel mai important eveniment din viața ta la Wedding Days, din Iulius Mall Cluj!

Organizarea unei nunți este o experiență unică ce te umple de emoție și bucurie, dar ca să nu-ți lipsească nimic de pe lunga listă necesară unui astfel de eveniment, zeci de creatori de frumos îți dau întâlnire la Wedding Days Cluj. Rochii și costume bespoke, verighete în linii contemporane sau clasice, diverse accesorii, invitații deosebite, aranjamente florale minimaliste sau elaborate  – sunt doar câteva dintre elementele care conturează o nuntă de vis și pe care le găsești, în acest weekend, la Iulius Mall.

Decorurile inedite cu flori superbe și lumini magice, hainele de gală și o locație pe măsura așteptărilor sunt doar câteva ingrediente care contribuie la crearea unei nunți pe care și-o dorește orice cuplu. Și pentru că în organizarea unui astfel de eveniment întotdeauna entuziasmul se îmbină cu grija de a face totul ca la carte, zeci de designeri în domeniu îți vin în întâmpinare în cadrul Wedding Days Cluj, ce se desfășoară în perioada 14 – 16 ianuarie 2022, la Iulius Mall.  Astfel, specialiștii care au pregătit direcțiile pentru viitoarele evenimente spun că tendințele din acest an subliniază orientarea către minimalism, întoarcerea către natură și simplitate, atât în decoruri, cât și în ținute.

La Wedding Days Cluj vei găsi peste 1.000 de rochii de poveste, atât clasice sau boho chic, cât și de inspirație tradițională sau cu design nonconformist pentru mireasa modernă. Totodată, specialiștii hairstyle și make-up vin cu propuneri pentru a întregi „portretul" miresei perfecte, pe când creatorii de bijuterii îți pun la dispoziție articole remarcabile. Și mirii își pot alege costumul ideal pentru marea zi, iar ca să puneți în scenă povestea voastră de dragoste, tot aici, puteți găsi și locația potrivită. În strânsă legătură cu sala unde va avea loc evenimentul sunt meniurile și decorațiunile, dar reprezentanții din domeniu vă pun la dispoziție o mulțime de posibilități și vă pot ajuta cu sfaturi. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, servicii foto-video, momente de show sau band-uri.

Pentru a descoperi toate surprizele, vino la Wedding Days Cluj din Iulius Mall și bucură-te de efervescența momentului!

Etichete
Comenteaza