Plănuiești un city break? Cinci lucruri de care să ții cont când folosești parcarea de la aeroport

Plănuiești un city break? Cinci lucruri de care să ții cont când folosești parcarea de la aeroport

Nu trebuie să aștepți concediul de vară ca să te poți bucura de câteva zile de relaxare, departe de rutina zilnică. City-break-urile sunt mereu soluția salvatoare pentru cei care vor să plece într-o călătorie scurtă.

Dacă ești pasionat de călătorii și nu ai foarte mult timp la dispoziție ai putea să îți petreci câteva zile vizitând locuri minunate sau distrându-te undeva departe de casă. Un city break este un sejur scurt, dar plăcut, într-o destinație aleasă de tine, ce include transportul cu avionul și cazarea.

Destinația și data zborului nu sunt singurele aspecte importante. Cu o bună planificare, economisești din plin. Este important să te familiarizezi din timp cu toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru o călătorie relaxantă și fără griji. Un aspect de care trebuie să ținem cont în timp ce organizăm un city break este transportul către aeroport. Majoritatea persoanelor, când aleg să călătorească cu avionul, preferă să folosească mașina în detrimentul mijloacelor de transport în comun sau al serviciilor de taximetrie.

„Călătoriile cu avionul au reintrat în normal după aproape doi ani de la debutul pandemiei de Covid-19 . Românii au reluat city break-urile. Atunci când aveți un zbor din Cluj-Napoca către o altă destinație, cel mai important motiv care ar trebui să vă motiveze să parcați la GOTO Parking, este faptul că mașina dumneavoastră este în deplină siguranță. De asemenea, este singura parcare de aeroport din România care are un sistem integrat de management al parcării, posibilitatea de a rezerva locuri prin aplicația Zen Parking și plata taxei de parcare prin aplicația yeParking. GOTO Parking a devenit cea mai modernă parcare din România, în urma unor investiții care, în mare parte, au vizat procesul de digitalizare”, a declarat Dan Danciu, directorul general al GOTO Parking, parcarea aflată în incinta Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Așadar, pentru un city break așa cum se cuvine, trebuie să planifici totul, în cele mai mici detalii. Iată cele cinci lucruri de care să ții cont când folosești parcarea de la aeroport:

1. Rezervi în avans un loc de parcare la aeroport

Cel mai mare avantaj când alegi rezervarea parcării în avans este că vei avea locul de parcare asigurat și eviți să pierzi timp în mod inutil. Cu cel mult 30 de minute înainte de a ajunge în parcare, prin aplicația zen Parking poți rezerva loc în fața terminalului plecări. Pentru a afla cât te costă parcarea, accesează site-ul gotoparking.ro și în secțiunea tarife poți calcula rapid tariful.

2. Mașina ta rămâne în siguranță cât timp tu ești plecat

GOTO Parking este păzită în permanență de către o societate de pază, supravegheată cu ajutorul unui sistem video de supraveghere și iluminată pe timp de noapte.

3. Prima parcare din țară care acceptă plata serviciilor digital

Plata cu cardul bancar la automatele de plată și plata prin aplicație pentru telefonul mobil yeParking. E prima parcare de aeroport din România care a introdus acest sistem de plată!

4. Sistem de acces prin recunoașterea numărului de înmatriculare

Recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare oferă un plus de siguranță, dar în același timp ajută la crearea unui sistem de trafic bine dezvoltat.

5. Prima parcare de aeroport din țară cu stații pentru încărcarea mașinilor electrice

Dacă ai o mașină electrică, poți să o încarci chiar în incinta parcării, GOTO Parking fiind un pionier și în oferirea acestui serviciu.

GOTO Parking este soluția rapidă, eficientă și sigură de parcare pe termen scurt sau lung. Pentru a ușura munca călătorilor, GOTO Parking, parcarea din fața Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, oferă avantaje șoferilor care aleg să își lase parcheze mașina în parcarea aeroportului pe durata călătoriei.

 

 

Comenteaza