Medicover aduce în premieră la Cluj terapia inovatoare ESWT pentru tratamentul neinvaziv al afecțiunilor urologice

Medicover aduce în premieră la Cluj terapia inovatoare ESWT pentru tratamentul neinvaziv al afecțiunilor urologice

Clinica Medicover Republicii din Cluj-Napoca este singura unitate medicală din județul Cluj unde pacienții pot trata afecțiunile urologice, precum disfuncțiile erectile de cauză vasculară, prostatita cronică și boala Peyronie, cu ajutorul terapiei Shockwave – ESWT (Extracorporeal Shock Wave Therapy).

EWST este un tratament revoluționar, non-invaziv, complet nedureros, fără efecte adverse și cu aplicabilitate largă în domeniul medical, fiind utilizată atât în urologie, cât și în ortopedie, reumatologie, medicină sportivă și recuperare medicală.

Tratamentul se realizează sub supraveghere medicală cu aparatul de ultimă generație ESWT DUOLITH SD1 T-Top, cu grad înalt de precizie, cu o adâncime de focalizare superioară altor echipamente similare, cu beneficii reale în tratarea pacienților cu afecțiuni urologice. Permite tratamentul non-invaziv și fără durere al prostatitei cronice, al disfuncțiilor erectile și al bolii Peyronie, fără a produce efecte adverse.

Tehnologia ESWT a schimbat abordarea medicală a unor probleme urologice precum prostatita cronică sau disfuncția erectilă, cu o incidență tot mai ridicată în ultimii ani. Studiile arată că unul din zece bărbați se confruntă cu cel puțin un episod de disfuncție erectilă pe parcursul vieții, în timp ce 50% din bărbații cu vârste de peste 50 de ani suferă de disfuncția erectilă.

Tratamentul cu unde de șoc îmbină știința medicală, fizică și tehnologia performantă cu scopul de a obține beneficii terapeutice pentru pacienți. Din echipa medicală ESWT fac parte doctori cu experiență în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor aparatului urinar:

Roxana Andra Coman – medic specialist urologie
Dragoș Mihai Trifu – medic specialist urologie
Paul Prundus – medic specialist urologie.
Cum se pot programa pacienții la ESWT Urologie - Medicover Cluj

Apelați call center 021 9896 pentru o programare la unul dintre specialiștii noștri urologi;
În cadrul unui consult inițial, medicul specialist urolog va explica dacă și cum tehnologia ESWT este potrivită pentru tratarea afecțiunii tale, și poate recomanda realizarea unor investigații pentru confirmarea diagnosticului.
Ulterior consultului de specialitate, puteți programa o primă ședință de ESWT. Numărul de ședințe va fi comunicat de către medicul urolog, acesta poate varia, de la 4 ședințe săptămânale, până la 10, urmând un protocol obligatoriu.
În curând, în cadrul clinicii Medicover Republicii din Cluj-Napoca vor fi disponibile și tratamente ESWT pentru recuperare medicală și reumatologie. Acestea vor fi efectuate de către un fizioterapeut, la indicațiile medicului curant.

Terapia cu unde de șoc a prostatitei cronice

Terapia cu unde de șoc a prostatitei cronice nu provoacă durere pacientului în timpul ședințelor de tratament. Undele ESWT livrează o cantitate mare de energie ce pătrunde în profunzimea glandei prostatice unde produc efecte terapeutice - revascularizeaza și refac țesuturile afectate.

Disfuncțiile erectile reprezintă cea mai comună tulburare sexuală și afectează bărbații pe măsură ce înaintează în vârstă. În societatea modernă, prevalența disfuncțiilor erectile este din ce în ce mai ridicată, atingând inclusiv la barbați tineri. Din cercetarile disponibile în acest moment, cauzele disfuncțiilor erectile sunt de origine vasculară în majoritatea cazurilor.

Tratamente moderne cu ajutorul terapiei shockwave se realizează cu succes încă din 2019 în clinica Medicover The Bridge, din București, fiind tratați câteva mii de pacienți.

Despre Medicover România

Din 1995, Medicover România a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 41 de clinici în București și în țară, patru spitale generaliste: în București, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova, 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere. Spitalele Medicover corespund celor mai înalte standarde medicale și deservesc o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale. Pentru mai multe informații, vizitați: www.medicover.ro

Medicover România face parte din Medicover, companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, înființată în 1995. Medicover operează o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare. Piețele principale ale Medicover sunt Polonia și Germania. În 2021, Medicover a avut venituri de 1.377 milioane de euro și peste 38.000 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.medicover.com

Etichete
Comenteaza