Jucătorii la avantaj și jucătorii care riscă mulți bani. Ce au în comun? (18+)

Jucătorii la avantaj și jucătorii care riscă mulți bani. Ce au în comun? (18+)

„Acțiune” este o expresie utilizată de cazinouri și jucători de pacanele online pentru a descrie câți bani pune un jucător pe linie într-o perioadă specificată.

De exemplu, dacă joci 200 de mâini de blackjack pentru 10 USD pe mână, ai pariat 2.000 USD. Este vorba de 2.000 de dolari în acțiune.

Nu vei pierde întreaga sumă; vei câștiga o parte din ea. Acțiunea nu este același lucru cu pierderile; este suma de bani pe care ai riscat-o.

Jucătorii cărora le place să aibă o mulțime de bani în acțiune sunt numiți „drogați de acțiune”. Ei au un fior de a avea bani la linie.

Ce jucătorii de acțiune și jucătorii de avantaj au în comun este simplu:

Amândoi vor să acționeze cât mai mult posibil.

Aceste motive determină marea diferență.

Acțiunea face parte dintr-o ecuație mai mare

Acțiunea face parte dintr-o ecuație mai mare - victorii și pierderi așteptate.

Când plasezi un pariu, ai fie o așteptare pozitivă, fie negativă. Dacă este un pariu pe un joc de cazino, de cele mai multe ori, valoarea așteptată este negativă. Aceasta se mai numește „marginea casei” și este exprimată ca procent.

În exemplul pe care l-am folosit în introducerea acestui post, dacă acel jucător de blackjack folosește o strategie de bază perfectă, marginea casei este de aproximativ 0,5%.

Pune 2.000 de dolari în acțiune pe blackjack cu un avantaj al casei de 0,5%, iar pierderea estimată este de 10 USD.

Aceasta este o proiecție, o estimare.

Deci, cu cât pui mai mulți bani în acțiune unde ai o valoare așteptată negativă, cu atât te aștepți să pierzi mai mulți bani.

Toată lumea știe că numărătorii de cărți câștigă pe termen lung împotriva cazinourilor, cel puțin o fac dacă sunt buni la asta. Aceasta înseamnă că valoarea lor așteptată asupra acțiunii lor este mai degrabă pozitivă decât negativă.

Un  numărător de cărți bun poate avea un avantaj de 1% față de cazinou. Aceasta înseamnă că, cu 2.000 USD în acțiune, câștigul așteptat al unui numărător de cărți este de 20 USD, ceea ce reprezintă o diferență semnificativă față de o pierdere așteptată de 10 USD.

Jucătorii mai rapizi pun mai mulți bani în acțiune

Dacă ești un jucător de cazinou mediu, vei pierde mai mulți bani în medie pe termen lung jucând mai repede. Vei pierde mai puțini bani dacă joci mai încet și pentru mize mai mici.

Formula pentru calcularea pierderii așteptate sau a câștigului pe oră este numărul de pariuri pe care le faci pe oră înmulțit cu dimensiunea medie a fiecărui pariu și înmulțit cu raportul câștig / pierdere așteptat.

Dacă rămâi cu mesele de blackjack unde ești singurul jucător, s-ar putea să primești 200 de mâini de blackjack pe oră. La 5 USD pe pariu, adică 1.000 USD acțiune pe oră. Pierderea medie pe oră la acțiunea respectivă este de 5 USD pe oră.

Dar dacă rămâi cu mese complete, s-ar putea să ajungi doar la 50 de mâini pe oră. La același 5 USD pe pariu, pui în acțiune doar 250 USD pe oră.

Și pierderea estimată pe oră este de 1,25 USD.

Asta face ca blackjack-ul să fie un divertisment ieftin.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care sloturile sunt atât de profitabile pentru cazinouri. Un jucător de sloturi mediu poate face 500 sau 600 de pariuri pe oră. Chiar dacă pariază doar 1 $ sau 3 $ pe rotire, tot pun în acțiune atât de mulți bani pe oră ca un jucător de blackjack.

Și raportul lor de pierdere așteptat, marginea casei, este considerabil mai mare. Chiar și la un cazinou generos, avantajul casei unui joc de tip slot machine este de cel puțin 4% - probabil, însă, mult mai mare.

Valoarea așteptată funcționează în ambele moduri

Totuși, adepții de acțiune nu le pasă dacă cazinoul are un avantaj. Sunt dispuși să accepte pierderile doar pentru emoțiile câștigurilor ocazionale. Adepții de acțiune vor pune adesea mai mulți bani în acțiune, plasând și pariuri mai mari.

Totuși, un jucător cu avantaj este un jucător care plasează pariuri numai atunci când are o valoare pozitivă așteptată.

Și cu o valoare pozitivă așteptată, un jucător cu avantajul stă să câștige bani în medie în timp, nu să-i piardă.

 

Deci, cu cât un jucător avantajos pune mai mulți bani pe acțiune pe oră, cu atât mai mult va câștiga.

Un jucător mediu care câștigă pariuri de 1.000 USD la masa de blackjack pierde 10 USD pe oră, dar un jucător cu avantaj câștigă 20 USD pe oră.

Dacă ambii jucători ar dubla dimensiunea pariurilor lor medii, și-ar dubla pierderile sau câștigurile preconizate. Adeptul de acțiune ar pierde în medie 20 USD / oră, iar jucătorul de avantaj ar câștiga 40 USD pe oră.

Concluzie

Ce au în comun adepții de acțiune și jucătorii de avantaj?

Amândoi vor să aducă cât mai mulți bani în acțiune. Au doar motive foarte diferite pentru a face acest lucru.

Adeptul de acțiune vrea să aducă mulți bani în acțiune pentru fiori.

Majoritatea jucătorilor de avantaje nu acordă multă emoție jocurilor lor de noroc. Acest lucru ar interfera cu capacitatea lor de a câștiga bani din jocurile de noroc dar FII RESPONSABIL.

Acestea sunt marile asemănări și diferențele mari.

Comenteaza