P Festivalul Rock & Blues Nights și Movie Nights aduc muzica și filmul în Iulius Parc

Festivalul Rock & Blues Nights și Movie Nights aduc muzica și filmul  în Iulius Parc

Un weekend epic, unde extremele se vor întâlni într-un spectacol muzical inedit și unde vom vedea cum un salvator devine personajul negativ, se anunță în Iulius Parc. Muzica blues se împletește cu cea rock, la Festivalul „Rock & Blues Nights”, pelicula „Cazul lui Richard Jewell” se va vedea pe ecranul Movie Nights din Iulius Parc, iar obiectele vintage aduse de expozanți în Atrium vor face un contrast excepțional cu noile colecții din magazinele tale favorite.

Timp de două zile, cei mai cunoscuți artiști de blues se întâlnesc pe scena „Rock & Blues Nights” din Iulius Parc. Sâmbătă și duminică, 18 – 19 septembrie 2021, de la ora 18.00, ne bucurăm de concerte în aer liber susținute de trupele autohtone: The Green Onions Experience din Cluj-Napoca, Marcian Petrescu Trenul de Noapte, Foxy Lady Band din București, Quo Vadis și Leslie Wolf & The Groovemakers din Timișoara. Iubitorii rock-ului se vor bucura de un recital în forță a trupei clujene Masterpiece Romania - tribute Metallica. Achiziționează-ți biletul de pe ambilet.ro și vino în Iulius Parc să vezi ce alte surprize muzicale descoperi la „Rock &Blues Nights”!

Weekend-ul acesta ne întâlnim și la ultimul film din ediția 2021 a Movie Nights. Jocurile Olimpice de la Atlanta, anul 1996, un atentat cu bombă, un agent de securitate sunt câteva dintre highlight-urile din pelicula care va rula în Iulius Parc. Vineri, 17 septembrie, de la ora 20.30, încheiem sezonul Movie Nights de anul acesta cu filmul „Cazul lui Richard Jewell”. Cu toate că Jewell a salvat o mulțime de vieți, FBI-ul l-a tratat drept principal suspect al atentatului, dându-i astfel viața peste cap. Vino în Iulius Parc, la ultima peliculă din cadrul Movie Nights 2021!

Sâmbătă și duminică, Atriumul devine locul unde trecutul face cunoștință cu prezentul. Arta și antichitățile revin în Iulius Mall Cluj, iar expozanții propun piese vintage, cu personalitate. Bijuterii unice sau obiecte cu patina timpului care vor da o notă deosebită căminului tău sau piese de colecție sunt câteva dintre propunerile din acest weekend.

Etichete
Comenteaza