Farmecul se cultivă în familie, din generație în generație

Farmecul se cultivă în familie, din generație în generație

Ce înseamnă pentru tine să ai farmec? Poate, să știi să spui bancuri ca tata, să ai mângâierea caldă a bunicii, pielea fină ca a mamei sau părul rebel ca al fratelui mai mare.

Încă din primii ani, familia ne insuflă valorile care ne construiesc imaginea despre lume și sine și care ne vor ghida alegerile. În fața schimbării, ele reprezintă un fundament pentru evoluție. Tradiția integrează inovația și ne permite să creștem. Astfel, obiceiurile sănătoase pentru minte și suflet sunt cultivate mai departe de către generațiile viitoare. Îți propunem câteva repere fundamentale: 

Frumusețea pornește din interior

Frumusețea ține de particularitățile care ne fac unici și ne ajută să ne exprimăm propria poveste. Încă de mici, putem să îi învățăm pe copii să își iubească toate fațetele și stângăciile și să accepte ceea ce simt, spun sau fac. Oamenii autentici și asumați ne par întotdeauna mai fermecători, chiar dacă nu întruchipează frumusețea fizică în ton cu vremurile. Cei care își rămân fideli lor înșiși sunt mai fericiți. Și nu-i așa că oamenii fericiți sunt mai frumoși?  

Grija pentru cei de lângă noi

Învățăm de acasă că iubirea înseamnă grijă, empatie acceptare și susținere. Și brandul de cosmetice Farmec a făcut mereu parte din cele mai multe familii românești. Reflectă, prin filosofia sa și produsele oneste, grija pentru cei din jur și pentru valorile esențiale. Istoria sa îndelungată reunește tradiția și inovația într-un mod firesc, păstrând ce e mai bun din trecut și adăugând beneficiile ultimelor descoperiri. Anul acesta, gama Farmec a fost relansată și vine cu un logo nou și un design modern, totul sub conceptul „Farmecul se cultivă în familie. Din generație în generație”. Noile produse oferă soluții complete și practice pentru îngrijirea de bază a întregii familii:

1. Curățarea mâinilor cu săpunurile lichide și hidratarea lor cu balsamurile sau cu cremele de mâini. 

2. Îngrijirea picioarelor cu cremele pentru călcâie și cu deodorantele pentru combaterea transpirației.

3. Curățarea părului cu șampoanele adaptate celor mai întâlnite probleme ale scalpului.

4. Demachierea tenului cu laptele demachiant sau apa micelară și hidratarea lui cu cremele ce conțin formule dedicate problemelor de bază ale tenului. 

Grija pentru lumea în care trăim

Mai mult, Farmec își asumă rolul de a avea grijă față de mediu prin campania „Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine”. Toate ambalajele produselor pot fi returnate în magazinele de brand - deșeuri de sticlă, plastic, metal sau carton -, de unde sunt transportate în centre speciale pentru reciclare, astfel încât să fie încheiat în mod sustenabil ciclul de viață al cosmeticelor. La patru ambalaje returnate, primești pe loc un produs cadou cu farmec din inimă.

Prin implicarea noastră și educarea tinerelor generații, putem diminua cantitatea deșeurilor depozitate la gropile de gunoi, limitându-ne astfel impactul asupra mediului. Doar împreună putem produce o schimbare și construi o lume mai bună și mai curată! 

Etichete
Comenteaza