P Descoperă aromele deliciilor Istanbulului în Iulius Parc!

Descoperă aromele deliciilor Istanbulului în Iulius Parc!

În preajma sărbătorilor pascale, cu toții căutăm cele mai speciale cadouri, pentru că ne dorim să îi surprindem pe cei dragi cu ce este mai bun. Vino în Iulius Parc să descoperi deliciile turcești, care te vor încânta sau să achiziționezi cadouri deosebite!

De pe 7 până pe 9 aprilie 2023, în Iulius Parc, găsești o bucățică din inima Istanbulului. Aromata halva, gustoasa baclava cu nucă, fistic, ciocolată, sirop din lapte sau alte arome, gözleme, su börek, tantuni și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele care îi vor cuceri pe pofticioși.

Dacă ești în căutarea cadoului perfect, weekend-ul turcesc din proximitatea Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea ta și cu o varietate de idei: seturi complete de cafea cu tăviță, căni, ibric și cafea, pentru cei mai sofisticați, seturi simple sau cafea în cutii speciale pentru un cadou aromat. Fie că preferi un ceai negru clasic, de lămâie sau portocală ori gustul rodiei, al mărului sau al combinației dintre lămâie și mentă, vino la Iulius Mall Cluj să (re)descoperi bunătățile propuse!

Fiind sezonul cadourilor, și Iulius Mall Cluj te premiază la shopping. Intră pe site-ul Iulius Mall Cluj și află mai multe despre campania Easter Dream, unde poți câștiga premii instant!

Comenteaza