Codul silvic se va dezbate în cadrul conferinței PRIA FORESTRY & WOOD în 24 octombrie 2023 la Biblioteca Națională a României

Codul silvic se va dezbate în cadrul conferinței PRIA FORESTRY & WOOD în 24 octombrie 2023 la Biblioteca Națională a României

PRIAevents are deosebită plăcere să vă invite la conferința PRIA FORESTRY & WOOD în 24 octombrie 2023, de la ora 9,30 la Biblioteca Națională a României, sala Sympozium.

Lectorii care au confirmat sunt: Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, reprezentanți Romsilva, Garda Forestieră, Aurica Sereny, Președinte, APMR, Alina Chifan, Director Comercial al companiei EGGER Romania, Prof. Laura Boriaud, Director, Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat, USM, Zoltan Kosy, Country Manager Tornator Romania, Mihai Zotta, Director Conservare la Fundatia Conservation Carpathia, reprezentanți AFRY, Tășuleasa Social, WWF, CCIRI și Raul Pop, Reprezentant, ECOTECA. Evenimentul va fi moderat de Raluca Voivozeanu, CEO, PRIAevents.

Pădurile îndeplinesc zilnic un rol extrem de important, începând de la furnizarea produselor din lemn și până la îndeplinirea funcțiilor de recreere. Numărul mare de entități ce își desfășoară activitățile în jurul acestora, fie că vorbim de activități sociale, ecologice sau economice, trebuie să fie într-un dialog continuu unele cu altele pentru a asigura gestionarea durabilă a resurselor.

PRIA Forestry&Wood Conference reprezintă un eveniment unic în România pentru actorii din domeniul silvic întrucât își propune crearea unei platforme de comunicare și discuții deschise în ceea ce privește utilizarea responsabilă a resurselor și gestionarea sustenabilă a suprafețelor forestiere, cu scopul de a asigura echilibrul ideal în îndeplinirea funcțiilor de bază ale pădurii.

PRIA Forestry&Wood Conference va avea loc în persoană, în format fizic, pe 24 Octombrie 2023 la Biblioteca Națională a României în sala de conferințe "Symposium", București. Vor fi prezenți peste 150 de lideri din silvicultură, prelucrarea și procesarea lemnului, proprietari și administratori de păduri, asociații de profil, ONG-uri, autorități locale și centrale, constructori, proiectanți și arhitecți, grupuri de consultanță, dar și investitori și reprezentanți ai industriei

Pentru confirmarea participării, va rog completați: https://priaevents.ro/confirmare-participare-forestry-wood-conference-in-24-octombrie-de-la-930-la-biblioteca-nationala-a-romaniei/  

AGENDA: 

•09:30 – 10:00: Înregistrarea invitaților & Welcome coffee

•10:00 – 10:30: Prezentare Institut AFRY: Regulamentul EUDR – Prevederi generale și impact potențial asupra industriei lemnului la nivel european și local

•10:30 – 11:00: Panel 1: Gestionarea sustenabilă a pădurilor și noul Cod Silvic

•11:00 – 11:30: Panel 2: Perspective și provocări ale utilizării produselor din lemn în industrie

•11:30 – 12:00: Panel 3: Echilibrul funcțiilor de bază ale pădurii: Producție vs. Recreere

•12:00 – 13:00: Lunch buffet și încheierea conferinței

PRIA Forestry&Wood Conference reprezintă un eveniment unic în România pentru actorii din domeniul silvic întrucât își propune crearea unei platforme de comunicare și discuții deschise în ceea ce privește utilizarea responsabilă a resurselor și gestionarea sustenabilă a suprafețelor forestiere, cu scopul de a asigura echilibrul ideal în îndeplinirea funcțiilor de bază ale pădurii.

PRIA Forestry&Wood Conference va avea loc în persoană, în format fizic, pe 24 Octombrie 2023 la Biblioteca Națională a României în sala de conferințe "Symposium", București. Vor fi prezenți peste 150 de lideri din silvicultură, prelucrarea și procesarea lemnului, proprietari și administratori de păduri, asociații de profil, ONG-uri, autorități locale și centrale, constructori, proiectanți și arhitecți, grupuri de consultanță, dar și investitori și reprezentanți ai industriei.

Dezbaterile conferinței vor evidenția evoluții noi și interesante în domeniul forestier și vor explora oportunitățile de creștere pentru piețele produselor din lemn, parteneriatele sectoriale și biotehnologiile emergente, in același timp având grijă în a proteja padurile și de găsi soluții pentru sutenabilitate și marirea suprafetelor cu păduri.

Pria Forestry&Wood Conference face parte din seria conferințelor de succes organizate de PRIAevents în România și Republica Moldova, dar și Bulgaria.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Stabiliți contacte și încheiați parteneriate.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România, Republica Moldova și Bulgaria.

Mai multe detalii pe www.priaevents.ro, iar pentru confirmarea participării completați, vă rugăm: https://priaevents.ro/confirmare-participare-forestry-wood-conference-in-24-octombrie-de-la-930-la-biblioteca-nationala-a-romaniei/.

Participarea se va face în limita locurilor disponibile și după confirmarea primită din partea organizatorilor. 

CONTACT : P | +4031 4219254 / C | +40723 12 14 18 / E | office@priaevents.ro /www.priaevents.ro

Comenteaza