Centru de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 în Iulius Mall Cluj

Centru de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 în Iulius Mall Cluj

Compania IULIUS continuă să sprijine personalul medical și campania națională de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Astfel, cei care doresc să se imunizeze au la dispoziţie centrul din Iulius Mall Cluj, deschis împreună cu Nucleul Județean de vaccinare și Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Accesul spre punctul de vaccinare se face din parking demisol, intrarea din zona IKEA. Echipa medicală este prezentă în zilele de joi și vineri, în intervalul orar 14:00 – 20:00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 09:00 până la 20:00. Acum, vaccinarea este posibilă și fără programare, fiind necesar doar buletinul, iar intrarea este permisă fără certificat verde sau test.

La centrul de vaccinare din Iulius Mall se pot imuniza atât copiii, cât și adulții. Astfel, copiii cu vârsta de peste 12 ani se pot vaccina cu serul Pfizer–BioNTech, iar adulţii cu Pfizer–BioNTech sau Johnson & Johnson, la alegere.

Persoanele de altă naționalitate, care locuiesc în România și vor să se vaccineze, o pot face prin prezentarea unui document în care să fie prezent CNP-ul. Mai multe detalii despre campania națională de vaccinare sunt disponibile pe Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Spațiul în care funcționează centrul de vaccinare este pus la dispoziția autorităților de către Iulius Mall în mod gratuit. Compania IULIUS continuă, astfel, demersul de susținere a sistemului medical inițiat încă de la începutul pandemiei, atunci când a donat peste 150.000 de euro către spitalele din orașele în care este prezentă prin proiectele sale.

Etichete
Comenteaza