P Cele mai frumoase sloturi cu tematică de Crăciun

Cele mai frumoase sloturi cu tematică de Crăciun

Decembrie aduce mai multe zile de vacanță iar frigul iernii ne face să petrecem timpul liber în casă. Poți juca cărți, poți privi serialele favorite la televizor, te relaxezi alături de cei dragi, în momentele libere în care te bucuri de venirea Crăciunului.

Dacă prietenii tăi sunt departe, te poți așeza în fața calculatorului, pentru a juca sloturi online.

Aceste jocuri oferite de cazinourile virtuale sunt foarte apreciate, iar mulți dezvoltatori aleg teme de Crăciun pentru a-i delecta pe pariori. Merită să alegi dintre cele mai bune sloturi noi online cu tematică de Crăciun, lansate de-a lungul timpului de furnizori de renume din domeniul jocurilor de noroc.

Ce sloturi pe teme de Crăciun poți juca online?

La Netbet te așteaptă o serie de sloturi special alese pentru a-ți înveseli momentele speciale de Crăciun :

Diamond Link Mighy Santa, lansat de Green Tube, este un slot cu 25 de linii de plată, care oferă multe caracteristici aducătoare de câștiguri interesante. Rotiri gratuite, jackpoturi progresive, simboluri care declanșează bonusuri – toate sunt apreciate de jucători. Modern și atrăgător, slotul are o grafică tipică de Crăciun, cu fulgi de nea care se aștern pe rolele de joc și simboluri inspirate de sărbători: omuleți de turtă dulce, clopoței argintii, renul lui Moș Crăciun și chiar sania minunată, plină de cadouri a Moșului.

Christmas Big Bass Bonanza, de la Big Time Gaming, este o reinterpretare a unui slot foarte iubit de jucători: Big Bass Bonanza. Crăciun pe fundul mării, alături de vietăți marine, de pești, scoici și căluți de mare ? Da, într-un casino online totul e posibil iar sloturi de succes au teme originale, pline de farmec, pentru ca rotirea rolelor să te atragă spre distracție. Ritmul melodiilor de Crăciun se armonizează cu simbolurile sub formă de pești, mulinete și globulețe colorate pentru brad.

The Nutcraker, aduce iubitorilor de povești celebra istorie a Spărgatorului de Nuci, reinterpretată sub forma unui slot de succes de la iSoftBet. Nu e nimic mai fermecător pentru o seară de Crăciun ca retrăirea aventurilor Clarei alături de păpușa favorită, pe tărâmul magic al Țării Dulciurilor. Slotul păstrează chiar fundalul sonor al baletului lui Ceaikosvki, oferind simboluri de joc realiste și atractive : cărți de joc, jucării, personaje ale poveștii. Simbolul Wild este chiar Spărgătorul de Nuci, iar Zâna fondantelor joacă rol de Scatter, oferind șanse sporite de câștig.

Buffalo Power Christmas, de la Playson te conduce în preerile Americii sălbatice, cu simboluri animaliere: bivoli, coioți, urși sau vulturi îndrăzneți. Pare o temă stranie pentru Crăciun, dar dezvoltatorul a reușit cu succes să îmbine atractivitatea slotului Buffalo original Megaways, cu elemente specifice sărbătorilor de iarnă. Slotul cu 5 role, 3 coloane și 20 de linii de plată este preferatul multor jucători datorită caracteristicilor speciale și șanselor de obținere a rotirilor gratuite.

Fat Santa, de la Push Gaming este un slot tipic de Crăciun. Jocul este fermecător, cu o atmosferă de iarnă tradițională, cu zăpadă și cadouri destinate celor ce au fost cuminți..și norocoși. Pe role veți vedea simboluri inspirate de sărbători: Moș Crăciun, omul de zăpadă, renul și spiridușul. Simbolul Wild este tortul de Crăciun. Acesta completează combinațiile câștigătoare și, de asemenea, contribuie la lansarea jocului bonus care oferă rotiri gratuite.

Poți juca aceste sloturi cu tematică de Crăciun pe mobil?

Da. Toate aceste sloturi populare cu tematică de Crăciun sunt disponibile pentru a fi jucate pe mai multe dispozitive, ceea ce înseamnă că le poți accesa de pe orice laptop, tabletă, smartphone sau computer cu conexiune la internet/Wi-Fi. Alegi un cazino licențiat, selectezi jocurile de Crăciun favorite și te lași cuprins de farmecul acestor sloturi de iarnă.

Etichete
Comenteaza