Categorii mai puțin obișnuite la pariuri sportive

Categorii mai puțin obișnuite la pariuri sportive

Sportul a cunoscut o dezvoltare înfloritoare în ceea ce ține de popularitate și promovare. Internetul a fost punctul de plecare în această ascensiune.

Ofertele de pariuri sportive, precum https://don.ro/ro/sports, pun la dispoziție varietate. Marile și micile campionate sunt transmise de cele mai multe ori live. Pe listă se numără sporturile populare, dar și cele mai puțin cunoscute.

Oportunități diversificate de pariere la cazinouri

Categoria de pariuri sportive este un loc potrivnic pentru iubitorii sportului, în general. Se răspunde dinamicii pieței prin includerea în portofoliu a unui număr considerabil de sporturi. În unele cazuri numărul de evenimente este chiar generos. Sporturi foarte populare la nivel internațional, precum fotbalul, are de obicei numeroase evenimente în desfășurare.

Streaming-ul live este un mod de a trăi suspansul odată cu echipa. Utilizatorii platformelor de pariuri sportive pot alege și când să parieze. Mizele pot fi plasate înaintea partidei de meci, puncte de referință fiind statisticile afișate. Totodată, se poate paria și în timp real. În acest caz, elementele de referință sunt chiar partida de joc și evoluția acesteia.

Top 5 categorii aparte din oferta sportivă

Un element distinctiv în ofertele cazinourilor constă în distincție. În oferte sunt incluse și categorii mai puțin obișnuite. În afară de cunoscutele sporturi cu mingea, jucătorii pot paria și pe alt tip de evenimente. Printre acestea sunt incluse și:

Hurling Galic

La prima vedere sună complicat. Însă, de fapt este vorba despre un joc în aer liber. Acesta este jucat cu o minge și cu câteva crose special concepute. Jocul în sine este tipic irlandez, nefiind practicat în țări precum România. Mai mult, există chiar și o asociație dedicată acestuia: Asociația Atletică Gaelică (GAA).

Evenimentele speciale

În categoria evenimentelor speciale sunt incluse mai multe componente. Aici intră arii precum muzica, politica și divertismentul. Chiar și aici se pot plasa pariuri sportive pe rezultate. În listă intră evenimente precum decernarea premiilor Oscar și Eurovision. Totodată, sunt disponibile și evenimentele politice majore, precum alegerea președintelui.

Rubrica este diversificată în funcție de evenimentele specifice ale fiecărui an. Uneori sunt puse în lumină ocazii precum alegerile. În rest, anual sunt evidențiate galele de premiere din diverse domenii. De exemplu, se poate paria pe un anumit film în câștigarea unui premiu Oscar.

Cross-country

Acest tip de activitate este specific țătilor scandinave, reprezentând un alt fel de schi. Din aceasta fac parte sub-categorii precum schi de fond. Pot participa atât femei, cât și bărbați în competiții. Traseul Oslo de 50 km este un bun exemplu aici. Ritmul specific acestui sport este unul antrenant.

Snooker

Deși nu mai este la fel de necunoscut, snookerul rămâne un sport aparte. Se aseamănă într-o mică măsură cu biliardul. Totuși, jocul implică bile roșii și una singură albă. Scopul constă în acumularea a cât mai multe puncte. Acest sport este și el promovat la pariuri sportive. 

Echipe din multiple țări iau parte la competiții. Printre acestea se numără și Germania, Italia și Franța. Numărul evenimentelor implicate este unul mic. Însă, cei ce ajung să cunoască acest sport, cu siguranță ajung și să îl urmărească.

Lacrosse

Este unul din cele mai vechi sporturi. De fapt, acesta este practicat în America, dar este promovat și la pariuri. Un eveniment de seamă este Liga Națională de Lacrosse. Multiple echipe iau parte la competiție anual. Jocul are două variante, anume „Field Lacrosse” și „Box Lacrosse”. Este un sport de echipă și presupune utilizarea unor crose speciale și a unei mingi de mici dimensiuni.

Biatlon

Biatlonul reprezintă o altă categorie distinctă demnă de luat în seamă. Sportul are origini scandinave și a fost lansat inițial în scop demonstrativ. Este un sport de iarnă ce implică de fapt două probe. Acestea sunt o combinație a tirului cu schiul liber. Concurenții au de parcurs o distanță de 20 km. În același timp, trebuie și să tragă la 20 de puncte prestabilite pe traseu.

Pe scurt

Sportul reprezintă o arie extinsă și include multiple sub-categorii. Uneori, acestea implică sporturi mai puțin cunoscute în România precum eSportul. Chiar și așa, posibilitățile de joc sunt intrigante adeseori. Evenimentele pot stârni interes, chiar dacă sunt organizate în alte țări.

Etichete
Comenteaza