ZIUA PREŞEDINTELUI. Totul despre alegeri, pe ziuadecj.ro

ZIUA PREŞEDINTELUI. Totul despre alegeri, pe ziuadecj.ro
ziuadecj.ro vă invită la ZIUA PREŞEDINTELUI. Vine al doilea tur al alegerilor prezidenţiale şi, ca de obicei, de la noi aflaţi totul despre scrutin.

VOT PREŞEDINTE 2014. Website-ul quality ziuadecj.ro v-a obişnuit, în ultimii ani, să vă ofere toate informaţiile de care aveţi nevoie înainte şi în ziua alegerilor. Unde, când şi cum trebuie să votaţi (dar nu şi cu cine), unde s-au prezentat la urne personalităţile şi ce au declarat la ieşirea din secţii, ce incidente s-au petrecut, care sunt rezultatele preliminare şi finale ale exit-poll-urilor, care este situaţia prezenţei la vot a populaţiei şi, în fine, cine a câştigat alegerile şi cum a sărbătorit victoria aţi aflat prima dată, la Cluj, de pe ziuadecj.ro.

La fel se va întâmpla şi în 16 noiembrie. Sub numele generic "ZIUA PREŞEDINTELUI", am adunat toate informaţiile care vă pot fi utile în legătură cu scrutinul. Vom fi, cu reporteri şi fotoreporteri, pe urmele tuturor personalităţilor Clujului, la secţiile de votare. Veţi afla de asemenea, încă de dimineaţă, cum stau candidaţii în sondajele efectuate la ieşirea de la urne şi câţi clujeni şi-au exprimat opţiunea politică, iar la 21:00 vă vom oferi rezultatele tuturor exit-poll-urilor făcute în România şi vom fi la sediile partidelor să vedem cum se manifestă învingătorii şi învinşii.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Vom avea pe teren o echipă numeroasă şi vom dedica, în total, cel puţin 50 de ştiri dedicate alegerilor prezidenţiale. Aşadar, rămâneţi pe ziuadecj.ro ca să aflaţi totul despre ZIUA PREŞEDINTELUI, în care românii îşi aleg conducătorul pentru următorii cinci ani.

 

Comenteaza