Vicepreşedintele PSD cheamă ALDE şi UDMR să li se alăture pentru guvernare

Vicepreşedintele PSD cheamă ALDE şi UDMR să li se alăture pentru guvernare
Gabriela Firea a mai spus şi că cea mai potrivită persoană pentru a prelua funcţia de prim-ministru după alegerile parlamentare ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Referindu-se la viitoarea coaliţie de guvernare, Firea a spus că şi-ar dori ca PSD să facă majoritate alături de ALDE şi UDMR: ''(...) românii au văzut că noi suntem oameni serioşi, că noi facem lucruri serioase, stabile şi bune, corecte şi guvernarea cu votul românilor va fi una PSD-ALDE şi dacă va dori şi UMDR să ni se alăture, vom avea cu siguranţă discuţii în acest sens, nu ar fi rău din punctul meu de vedere să arătăm această deschidere'', a declarat primarul general al Capitalei.

Iar, în eventualitatea în care PSD are ajunge la Guvernare după alegerile parlmentare din această iarnă, vicepreşedintele partidului are o propunere pentru funcţia de şef al Guvernului: ''Cel mai potrivit om pentru a prelua această poziţie importantă, de prim-ministru, este preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea. Este punctul meu de vedere, nu am avut încă o dezbatere într-un for superior al partidului pe acest subiect, dar cred că îmi pot permite să am şi eu o opinie'', a declarat Firea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a evitat până acum să spună dacă îşi doreşte sau nu funcţia de prim ministru.

Comenteaza