Vasile Dîncu răspunde constestatarilor săi din PSD: ”Atacul la adresa mea a fost comandat. Nu voi sta cu mâna întinsă la organizațiile din sud”

Vasile Dîncu răspunde constestatarilor săi din PSD: ”Atacul la adresa mea a fost comandat. Nu voi sta cu mâna întinsă la organizațiile din sud”

Socilogul Vasile Dîncu, propus de organizația Bistriția Năsăud pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, reacționează după atacurile la adresa lui venite din partea unor lideri ai organizațiilor din sudul țării.

”Atacul la adresa mea a fost comandat. PSD dispare dacă nu se schimbă. Nu voi sta cu mâna întinsă la organizațiile din sud pentru a deveni președintele Consiliului Național", a declarat Vasile Dîncu pentru Europa Liberă.

Sociologul a spus pentru sursa citată că s-a reînscris anul trecut în organizația PSD Bistrița Năsăud, iar președintele interimar al partidului Marcel Ciolacu a fost cel care l-a invitat să facă parte din noua echipă de conducere a partidului.

În ultimele zile mai mulți lideri PSD, între care Mihai Tudose, Olguța Vasilescu, Felix Stroe și Marian Mina l-au criticat dur pe Vasile Dîncu, aflat în cărți pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD. Atacurile la adresa lui Dîncu vin după ce acesta a vorbit într-un interviu acordat Look Plus despre viitorul PSD și a declarat că ”în acest moment, Transilvania și Moldova nu există în Partidul Social Democrat”.

Sociologul a precizat pentru Europa Liberă că se aștepta la acest atac. „Acest atac la adresa mea a fost comandat și s-a reacționat după o transcriere oarecum imperfectă a unei emisiuni de televiziuni. Eu nu am spus niciodată că nu-i respect pe cei din sud care câștigă. Am promis să nu fac o polemică cu colegii din sud, îi respect pentru că ei câștigă, însă dincolo de acest respect nu merg cu mâna întinsă la ei. Nu am cerut nici o funcție, nu le-am cerut niciodată nimic, iar cu foarte mulți dintre ei nu am nimic în comun”, a afirmat Vasile Dîncu.

Comenteaza