Va invada Rusia teritoriul Ucrainei? Sau cine va câştiga alegerile din 2024? / A fost lansat primul site românesc de pariuri politice

Va invada Rusia teritoriul Ucrainei? Sau cine va câştiga alegerile din 2024? / A fost lansat primul site românesc de pariuri politice
| Foto: digi24.ro

Singura diferenţă faţă de site-urile de pariuri sportive este că acest nou portal foloseşte puncte şi nu bani reali.

Vrei să pariezi pentru câştigătorul alegerilor electorale din 2024? Ştii cine va fi următorul ministru sau preconizezi că un lider politic îşi va da demisia din cauza unui scandal legat de un doctorat plagiat sau fie de la o petrecere interzisă? Vrei să vezi în ce ţară ar putea izbucni un nou conflict?

Pariuri Politice este primul site românesc pe această nişă, lansat de Asociaţia E-Civis, realizat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Friedrich Naumann.

Diferența faţă de site-urile de pariuri sportive este că acest portal foloseşte puncte şi nu bani reali. Utilizatorii care se vor înregistra şi se vor loga vor primi puncte gratuite. Odată înregistrat, poţi paria pentru rezultatele alegerilor sau pentru şansele izbucnirii unui război pe plan internaţional.

Scopul site-ului este să-i facă pe români mai conştienţi de deciziile din situaţia politică internă şi de cea internaţională ce-i pot afecta direct.

De exemplu, în această perioadă poţi paria pentru următoarele întrebări:

1. Va invada Rusia teritoriul Ucrainei? Poţi selecta opţiunile DA sau NU şi apoi poţi vedea ce şanse acordă românii în privinţa izbucnirii conflictului ruso-ucrainean.

2. Cine va câştiga alegerile din 2024 ? Participanţii interesaţi de viitorul ţării îşi pot paria punctele pe PSD, PNL, UDMR, USR şi AUR, iar cotele vor fi publice.

Oricine va vizita site-ul va putea vedea ce partid are cele mai mari şanse să obţină majoritatea parlamentară, aidoma unui sondaj politic.

Comenteaza