Va fi schimbat din funcție ministrul PSD al Apărării, Vasile Dîncu? Greşelile care l-ar putea costa

Va fi schimbat din funcție ministrul PSD al Apărării, Vasile Dîncu? Greşelile care l-ar putea costa
| Foto: https://www.facebook.com/vasilesebastiandincu

PSD ar discuta despre o eventuală schimbare din funcție a ministrului Apărării, Vasile Dîncu, însă o decizie nu a fost încă luată, au declarat pentru G4Media.ro surse de la vârful partidului.

Informația despre o eventuală schimbare din funcție a lui Vasile Dîncu a fost publicată inițial de Antena3.ro. ”Există o presiune internă deoarece a făcut greșeli mari”, au declarat ulterior sursele G4media.ro, dar o eventuală remaniere nu a fost discutată în coaliție.

Printre nemulțumirile la adresa ministrului apărării s-ar număra contractul de modernizare al bazei Kogalniceanu atribuit unui consorțiu din care face parte și compania Strabag, la care este acționar indirect oligarhul rus Oleg Deripaska.

Ar mai fi şi o declaraţie care ar fi pe lista nemulţumirilor care l-ar putea îndepărta de Dîncu din funcţie, respectiv că Marea Neagră ar fi blocată din cauza minelor. Despre această declaraţie președintele Klaus Iohannis a spus că este o exagerare.

Ministrul Dîncu ar fi a anunţat şi că pregăteşte un proiect pentru majorarea veniturilor miliarilor, fără să discute cu PSD sau sa aibă aprobarea coaliţiei.

La lista nemulțumirilor s-ar adăuga, potrivit Antena 3, și proiectul de lege prin care România ar fi intrat în situaţie de criză – proiectul a fost redactat la ministerul Apărării. 

Comenteaza