Foto USR și-a prezentat candidatul pentru primăria Florești: „Mă voi ocupa de problemele comunității”

USR și-a prezentat candidatul pentru primăria Florești: „Mă voi ocupa de problemele comunității”
| Foto: ZIUA de CLUJ
USR și-a prezentat candidatul pentru primăria Florești:
USR și-a prezentat candidatul pentru primăria Florești:
USR și-a prezentat candidatul pentru primăria Florești:

Conferința de presă în care a fost prezentat Flaviu Udrea a avut loc, vineri dimineață, la sediul USR Cluj din municipiul Cluj-Napoca.

În vârstă de 35 de ani, Flaviu Udrea este același candidat pe care l-a avut USR și în 2020 la Florești, doar că pe atunci formațiunea politică se numea USR-PLUS. Udrea provenea din aripa PLUS a partidului, iar în urmă cu 4 ani s-a clasat pe poziția secundă, în spatele actualului primar Bogdan Pivariu.

Am ales Floreștiul să-mi fie «acasă». Aici mi-am construit o carieră, mi-am întemeiat o familie. Proiectul meu pentru Florești nu este o dorință personală, un capriciu, ci adună aspirațiile și nemulțumirile tuturor celor care își doresc mai mult. Comuna noastră se află într-un punct de cotitură. Trebuie să rezolvăm problemele cu traficul și cu dezvoltarea urbanistică. Putem să facem din Florești un loc bun de trăit pentru noi și pentru copiii noștri. Putem să avem noi drumuri de legătură cu municipiul Cluj-Napoca, cu celelalte localități, dar și între cartierele Floreștiului.

Partidele care sunt astăzi la putere au fost și până acum. Floreștiul a devenit una dintre cele mai bogate comune din țară, dar prosperitatea nu se vede în serviciile publice. Nu avem destule creșe, grădinițe. Ca primar, mă voi ocupa de problemele comunității. Două probleme sunt vitale și de ele depinde viitorul nostru: spațiul pentru servicii esențiale și traficul. Un aspect al viziunii noastre pentru Florești este crearea unei comunități bine conectate, atât interior, cât și la nivel local și regional. Mobilitatea și conectivitatea sunt piloni centrali în planul nostru de dezvoltare”, a declarat Flaviu Udrea.

„Vreau să subliniez cât de important este să iasă cetățenii la vot anul acesta. Avem 4 rânduri de alegeri. Suntem într-un moment de cotitură și deciziile oamenilor pot să seteze direcția pentru comunitățile noastre și pentru viitorul României. Este o alegere între partidele populiste, extremiste, care sunt în ascensiune peste tot în Europa. Mai sunt partidele sistem, care sunt conservatoare și nu doresc modernizare și progres. Pe de altă parte, există varianta USR și polul de dreapta care se conturează în jurul nostru. Este responsabilitatea USR Cluj să venim cu cei mai buni candidați la primării. Floreștiul este foarte important pentru noi”, a spus și Oana Murariu, liderul USR Cluj.

Flaviu Udrea este absolvent al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și activează de ani buni în domeniul IT-ului.

Comenteaza