"Cred că o să-l vedeți pe Rareș Bogdan prim-ministru"

"Cred că o să-l vedeți pe Rareș Bogdan prim-ministru"
| Foto: Antena3

Sunt unele guri în PNL care l-ar vedea în funcţia premier al României pe eurodeputatul Rareș Bogdan. Acesta ar reprezenta o posibilitate pentru propunerea PNL la Cotroceni.

Sunt PNL-işti care scot în faţă „plusul de imagine” pe care l-a adus Rareș Bogdan partidului și spun că acesta este un om „care ascultă de specialiști”, de aceea funcţia de premier i-ar veni bine. 

Deputatul PNL, Daniel Fenechiu spune despre Rareş Bogdan că este un om care ascultă de specialiști, care, spre deosebire de mulți oameni politici. 

„Este un om care ascultă de specialiști, care, spre deosebire de mulți oameni politici, nu le știe pe toate. Niciodată nu l-am văzut pe Rareș Bogdan în discuțiile de specialitate venind să ne explice nouă cât de multe știe el pe o zonă. Din punctul ăsta de vedere, cred că Rareș este o posibilitate. Zilele astea se va concretiza.

Eu cred că o să-l vedeți pe Rareș prim-ministru al României și cred că va fi și un prim-ministru bun. Nu merg pe varianta că va fi atât de repede, chiar la această desemnare”, a declarat Fenechiu într-o emisiune de la postul tv Antena3.

Consultările dintre liderii partidelor parlamentare și președintele Klaus Iohannis vor avea loc luni la ora 11, la Cotroceni. Klaus Iohannis a sugerat că, atâta timp cât partidele din Parlament nu convin în privința formării unei majorități și nu vin cu o propunere de premier, actualul guvern Cîțu va fi păstrat să conducă în regim de interimat.

Reprezentanții PNL au aununțat inițial că vor merge tot cu propunerea ca Florin Cîțu să fie premier, pentru ca mai apoi să revină cu altă decizie, afirmând că în prima sesiune de negocieri nu vor avansa nicio propunere.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza