Unde-ai fost, Viorica?

Unde-ai fost, Viorica?

Premierul s-a ascuns timp de mai multe ore de protestatari şi şi-a schimbat programul pe ultima sută de metri, de teamă să nu dea ochii cu oamenii furioşi. Viorica Dăncilă nu a mai ajuns la evenimentul programat la Casa de Cultură a Studenţilor și s-a întâlnit cu activul de partid într-o sală de nunți din complexul Mercur!

Iată cum a decurs, pentru Viorica Dăncilă, una dintre cele mai proaste zile de când a devenit premierul României:

ora 09:33 | Viorica Dăncilă, aşteptată la Cluj. Cu proteste DETALII AICI

Dăncilă este așteptată, la ora 13.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, iar la ora 14.00, la Spitalul de Oncologie din Cluj-Napoca. De asemenea, premierul ar urma să se întâlnească apoi cu medicii la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”. 

ora 12:45 | Protestatarii s-au mutat de la CCS, la Oncologie: "#Veorica, nu uita, Clujul sigur nu te vrea!" - DETALII AICI

Circa 200 de protestatari au ajuns în fața Casei de Cultură a Studenților (CCS) din Cluj-Napoca, acolo unde este așteptat să ajungă premierul României, Viorica Dăncilă. Olterior, protestatarii, s-au mutat la Institutul Oncologic de pe Republicii, acolo unde ar trebui să ajungă și Dăncilă. Jandarmeria s-a aliniat la intrarea în spital! 

ora 14:09 | Dăncilă, pusă pe fugă de protestatarii din Cluj. Și-a schimbat locația întâlnirii - DETALII AICI

Premierul, care era aşteptată cu proteste în faţa Casei de Cultură din Cluj-Napoca, nu a mai apărut. Organizatorii au schimbat locaţia întâlnirii.

ora 14:36 | Dăncilă a ajuns la Oncologie, pe furiș! Protestatarii, bruscați de jandarmi - DETALII AICI

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca, dar a intrat pe o curte laterală, deoarece la intrarea principală se adunaseră peste 100 de protestatari. 

ora 15:25 | A treia încercare! Dăncilă, așteptată de protestatari la UMF. Va da declarații presei - DETALII AICI

Protestatarii clujeni fug după premierul Viorica Dăncilă. Sunt în fața la UMF și așteaptă ca premierul României să dea ochii cu ei, după ce s-a ascuns de ei la Oncologie, iar la CCS nu a mai ajuns. / Coloana oficială, cu premierul Viorica Dăncilă, a ajuns la UMF. Protestatarii sunt în stradă și scandează lozinci anti PSD. Jandarmii au făcut, din nou, lanț, pentru a-i ține pe protestatari în frâu.

ora 16:47 | Dăncilă, după ce a fugit 4 ore de protestatarii din Cluj: "Violența este atributul oamenilor slabi, care nu au proiecte" - DETALII AICI

După ce a fugit patru ore de protestatarii clujeni, premierul Viorica Dăncilă a dat declarații de presă la finalul vizitei efectuate la Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" (UMF) din Cluj-Napoca. Prim-ministrul a fost însoțit de Sorina Pintea, ministrul Sănătății și Petre Daea, ministrul Agriculturii. 

Comenteaza