Video Un edil din Cluj chefuiește, pe manele, în plină pandemie

Un edil din Cluj chefuiește, pe manele, în plină pandemie
| Foto: captură video

Radu Abrudan, primarul comunei Ciucea, județul Cluj, a participat la o petrecere alături de alți bărbați, fără a ține cont de regulile ce trebuie respectate din cauza COVID-19.

Petrecerea cu pricina a avut loc la o cabană de pe raza comunei Ciucea, fiind ziua de naștere a unui cunoscut pădurar din zonă. Deputatul de Cluj Horia Nasra a făcut public filmul cu comentariul.

„La Ciucea, primarul și viceprimarul dansează pe manele în plină pandemie, alături de un pădurar renumit în zonă. Oare autoritățile statului dorm sau dacă este primar de la PNL închidem ochii și ne prefacem că nu am văzut nimic?”, a scris Nasra, pe pagina sa de Facebook.

Imaginile de la petrecere au ajuns și pe YouTube.

Primarul Radu Abrudan a recunoscut că a participat la petrecere și a spus că nu s-a gândit nicio clipă la normele sanitare, fiind vorba despre un număr mic de persoane.

„Da, domnule, am fost la o petrecere. Ce să zic, că nu am fost? Petrecerea a fost aseară. Au participat maximum 20 de persoane. Pădurarul respectiv nici nu este de la noi din sat. Am fost cu niște prieteni și ne-am distrat.

Acum sunt la Primăria Ciucea, unde lucrez pentru oamenii din comună. Au fost și viceprimarul, și mai multe persoane. Una dintre ele a filmat. Acum nu pot să le caut telefoanele la toți”, a spus Abrudan, potrivit evz.ro.

Comenteaza