Un nou scandal marca Șoșoacă. A mers la Institutul „Marius Nasta” și i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu

Un nou scandal marca Șoșoacă. A mers la Institutul „Marius Nasta” și i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu
| Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Senatoarea Diana Şoşoacă şi-a făcut apariţia, duminică seara, în curtea Institutului „Matei Balş”, unde l-a oprit pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care pleca de la declaraţiile făcute despre incidentul care a mobilizat echipele de intervenţie din cauza riscului de incendiu.

Şoşoacă l-a admonestat pe Voiculescu pentru pericolul din spitalele din România. „Câţi oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă daţi demisia? Spuneţi! Sunteţi pentru a doua oară ministru al Sănătăţii! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteţi numit!”, a strigat Diana Şoşoacă, care l-a înfruntat faţă în faţă pe ministrul Sănătăţii, care însă nu i-a răspuns pe tot parcursul urmăririi sale, cu senatoarea pe urmele sale.

„Nu aveţi bunul simţ să vă daţi demisia! 22 de morţi la spitalul Matei Balş şi până acum nu v-aţi dat demisia. Poporul vă cere demisia”, i-a mai imputat senatoarea exclusă de curând din AUR, potrivit mediafax.

Şoşoacă i-a spus că l-a sunat de mai multe ori, dar că ministrul „nu a avut decenţa să răspundă la solicitările poporului”.„Este adevărat că aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din România? Dumneavoastră aveţi deja planuri pentru a vinde spitalele din România şi a le privatiza?”, l-a chestionat Şoşoacă pe ministrul Voiculescu care a rămas tăcut.

Urmărirea sa a fost blocată de bodyguarzii de pază, angajaţi ai spitalului, care nu au lăsat-o să pătrundă în curtea unităţii medicale. „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păţi ce va păţi un om care se opune unui demnitar!”, a ameninţat Şoşoacă.

„Ce-aţi ajuns voi, în România, bodyguarzii, să omorâţi oamenii pe străzi? Sunteţi vai de capul vostru”, a spus Diana Şoşoacă. Potrivit digi.ro, până să ajungă la secţia mobilă a ATI, senatoarea a purtat o discuţie cu ziariştii care au vrut să ştie de ce nu poartă mască.

Ea a spus că e scutită medical, a invocat diverse articole de lege şi le-a spus că a mai fost în secţii COVID şi că nu s-a îmbolnăvit. Pe tot parcursul incursiunii sale la Institutul Marius Nasta, Diana Şoşoacă a transmis live-ul pe Facebook.

Comenteaza