Un nou partid pentru Liviu Dragnea. Cum se numește și ce va face pentru el

Un nou partid pentru Liviu Dragnea. Cum se numește și ce va face pentru el
| Foto: digi24.ro

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a anunţat că susţine o formaţiune recent înfiinţată în urma demersurilor făcute de Codrin Ştefănescu. Acesta se numeşte Alianţa pentru Patrie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Dragnea a anunțat numele noului partid şi a anunţat că îl va sprijini. „S-a înfiinţat, se numeşte Alianţa pentru Patrie... ei lansează site-ul partidului, este o aplicaţie pentru cei care vor să se înscrie... pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a precizat fostul președinte al social-democraților, potrivit Mediafax.

Fostul lider PSD a dezvăluit modul în care a fost înfiinţată noua formaţiune politică.

„Prin octombrie am avut o discuţie cu Codrin (n.r. Codrin Ştefănescu). Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine ideea unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri, de oameni infiltraţi... Am zis că sunt de acord şi voi susţine acest partid... A găsit patru oameni obişnuiţi, cu curaj, ei sunt membrii fondatorii ai acestui partid. Codrin nu a participat”, a explicat Liviu Dragnea.

El a mai spus că partidul s-a născut din „lacrimi”, „deznădejde” şi din speranţa că se mai poate recupera România. „Principalul obiectiv este bunăstarea românilor, nu este un partid radical, xenofob, anti-european... Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naţionale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai adăugat Dragnea.

Fostul lider social-democrat a fost prefect şi preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ministru şi preşedinte al Camerei Deputaţilor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza