Un nou membru AUR. George Simion a adus-o pe femeia care a avut un scandal uriaș cu Vadim Tudor

Un nou membru AUR. George Simion a adus-o pe femeia care a avut un scandal uriaș cu Vadim Tudor
| Foto: captură video

Ancuța Cârcu revine în politică și este cel mai nou membru al Alianței Pentru Unirea Românilor (AUR).

Pe vremea când PRM era un partid de luat în seamă, sub conducerea regretatului Vadim Tudor, a apărut un scandal. În scandal era implicat liderul de atunci al partidului și o tânără speranță din politica de atunci a Romoâniei.

Pe numele ei, Ancuța Cârcu, tânăra speranță intra în atenția presei, după acuzațiile aduse liderului PRM de viol. Tot acel moment a degenrat într-un adevărat show pe posturile de televiziune. Astăzi, sexy PRM-ista revine în politică, sau cel puțin așa aflăm chiar de la ea.

Sexy PRM-ista revine

Scandalul și acuzațiile făcute la vremea aceea de tânăra Ancuța Cârcu aveau să umple presa momentului cu titluri de-o șchioapă. Totul a degenerat, ulterior, într-o emisiune de televiziune, unde Vadim Tudor a jignit-o în direct și acuzând-o chiar că ar face parte din forțele Securității.

Ancuța Cârcu l-a dat în judecată pe regretatul Corneliu Vadim Tudor, dar totul s-a încheiat rapid, după decesul acestuia. Pentru câțiva ani, Ancuța Cârcu a dispărut din vizorul presei. A decis să se mute în Spania, alături de bărbatul cu care avea o relație, iar în urma relației a apărut și un copil.

Odată cu apariția surprinzătoare a alianței AUR, condusă de George Simion și Claudiu Tărziu, se pare că sexy PRM-ista, Ancuța Cârcu și-a regăsit vocația politică. De altfel, recent, pe contul ei, aceasta a anunțat decizia de a reveni în politică.

„Eu, astăzi, vă anunț că voi deveni membru al partidului AUR. Femeile merită să fie reprezentate în politică”, a dezvăluit Ancuța Cârcu, potrivit playtech.ro.

Ancuța Cârcu în ograda lui George Simion

Alianța AUR a început să aibă din ce în ce mai mulți adepți, mai ales după câștigarea locurilor în Parlamentul României. Intrarea supriză a noului partid în rândul parlamentarilor a generat polemici, unele acuzând formațiunea de extremism și că ar avea în rândurile lor persoane dubioase. Nu există o confirmare clară a ultimei părți din acuzații.

Viziunea politcă a alianței a determinat-o pe Ancuța Cârcu să anunțe intrarea în rândurile partidului. Ba mai mult de-atât, fosta membră PRM, a declarat că se regăsește în ceea ce i se întâmplă în aceste zile lui George Simion, referindu-se la acauzațiile aduse acestuia și alianței.

„Ce pățește acum George Simion mi s-a întâmplat și mie când am îndrăznit să intru în politică. Mi s-a întâmplat când am candidat în fieful unuia dintre cei mai importanți oameni politici ai României. Este vorba de Ioan Oltean.Același lucru văd că i se întâmplă și lui George Simion, despre care se scrie la comandă că el vrea desființarea unor instituții, că e omul Rusiei, că mai mult de atât nu poate, că e finanțat de forțe oculte.

Minciuni care arată disperarea celor care au controlat până acum România și care se tem că românii se trezesc și își doresc reformarea clasei politice. Eu cred că în fiecare cetățean român se află un George Simion, iar George Simion este vocea tuturor”, mărturisește noul membru al AUR.

Comenteaza