Tomac, la Cluj: "La următoarele alegeri, PMP va obține 8%. Discutăm pe 27 mai"

Tomac, la Cluj:  "La următoarele alegeri, PMP va obține 8%. Discutăm pe 27 mai"

Liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP) a declarat că ținta partidului pentru alegerile europarlamentare este obținerea a 8% din voturile românilor. Același rezultat este dorit și la Cluj.

Eugen Tomac a transmis, la Cluj, că Partidul Mișcarea Populară își propune obținerea a 8% din voturile românilor la alegerile din mai 2019, adăugând că are încredere în Cristian Lungu că va reuși să convingă electoratul clujean.

"Vă spun că la următoarele alegeri, PMP va obține 8%. E un target pe care și l-a propus partidul și vă asigur că îl vom atinge. Discutăm pe 27 mai. Am pus în fruntea organizației (PMP Cluj, n. red.) un om care a făcut performanță, nu în politică, dar care a venit în partid pentru a-și arăta capacitatea", a afirmat omul politic.

"Nu vom face lucrururi spectaculoase, nu vom face gesturi obscene sau acțiuni extreme, ci vom încerca să facem politică de calitate, curată. Încercăm să îi convingem pe români că suntem capabili să le reprezentăm interesele", a adăugat Eugen Tomac.

La alegerile parlamentare din 2016, PMP a obținut 3,15% din voturile clujenilor, în timp ce la nivel național a primit puțin peste 5% din voturi.

În o cercetare a Institutului de Marketing și Sondaje, comandată de Uniunea Salvați România, în septembrie, PMP înregistra o scădere în procente, cu 4,1 % din voturile cetățenilor chestionați.

Comenteaza