TNL cere Consiliului Judeţean să nu doneze terenul de pe Turzii Arhiepiscopiei Ortodoxe

TNL cere Consiliului Judeţean să nu doneze terenul de pe Turzii Arhiepiscopiei Ortodoxe
TNL cere consilierilor judeţeni ai PDL, şi nu propriilor colegi de partid, să respingă proiectul hotărârii de Consiliu Judeţean care prevede donarea a 3.000 de metri pătraţi către Arhiepiscopia Ortodoxă a Clujului.

Preşedintele TNL Cluj-Napoca, Ioan Bîldea, spune că preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, "nu ţine cont de interesul comunităţii locale" pentru că ar fi privat "câteva mii de elevi care învaţă la Colegiul Naţional "George Coşbuc", Liceul de Coregrafie "O. Stroia" şi Liceul Teoretic "Gh. Şincai" de o sală de sport decentă".

"De ani de zile, şcolarii sunt obligaţi să îşi ţină orele de educaţie fizică în curte, deşi în vecinătate se află terenul de 3000 de metri pătraţi pe care se poate construi o sală de sport, care să deservească liceelor din zonă. Ba mai mult, există un proiect în această direcţie pe care Consiliul Judeţean păstorit de către Alin Tişe l-a blocat", a explicat Bîldea.

"Am dat curs unei propuneri venite de la Mitropolie", explică în schimb Tişe. El adaugă că decizia va fi luată în plenul instituţiei, "plenul este suveran", şi că s-ar putea găsi variante şi pentru construirea unei săli de sport, "la subsolul sau la demisolul clădirii.

Vezi aici detalii despre proiect şi despre terenul de pe Calea Turzii

Comenteaza