Video Tișe șterge pe jos cu Ludovic Orban: „A ajuns o caricatură tristă” / „Să meargă să joace șah în parc cu Iliescu”

Tișe șterge pe jos cu Ludovic Orban: „A ajuns o caricatură tristă” / „Să meargă să joace șah în parc cu Iliescu”

Președintele Consiliului Județean Cluj l-a criticat în termeni duri pe fostul lider al PNL, Ludovic Orban, despre care a spus că nu mai are ce căuta în politică.

Alin Tișe, care a avut mai multe declarații la adresa lui Orban de-a lungul timpului, n-a ratat nici acum ocazia și l-a luat din nou în colimator pe fostul șef al liberalilor, în direct, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului).

„Avem cel mai mare filosof acum pe domnul Orban. Nu știu dacă ați mai auzit de el în ultima perioadă. Ludovic Orban s-a autoexclus din partid când și-a numit camarazii slugi. Nu am fost niciodată un simpatizant al lui Orban și am sancționat măsurile luate în dezavantajul clujenilor, precum numirea unui prefect UDMR și alte măsuri împotriva Clujului. Astea sunt în trecut, dar vedem ce se întâmplă și acum.

Eu nu l-am votat nici acum patru ani și le-am spus colegilor că vor regreta decizia. A ajuns acum o caricatură tristă. De ce spun asta? El vorbește toată ziua despre liberalism, dar toată viața a lucrat la stat în diverse funcții și ne vorbește acum de liberalism și de Brătianu.  Spune căt de mult iubește partidul, dar rupe 20 de parlamentari din PNL. Partidul era dependent de aceștia pentru a face o majoritate”, a declarat, la ZIUA LIVE, șeful CJ Cluj.

Liderul forului administrativ județean susține că Orban se comportă ca o bicicletă pe care ai folosit-o o vreme și acum ți se pare că nu mai are nici viteza corespunzătoare, nici frâne bune.

„Acum vorbește de cât de rău este partidul, dar când l-au susținut erau buni. Acum toți sunt niște lingăi în opinia lui. El a primit de la politică și partid mai mult decât merita. Face politică din 1990 și nu a câștigat nicio bătălie adevărată. A fost susținut doar de grupul din jurul lui sau a fost numit de anumite persoane.

Lumea e sătulă de cei care ne conduc din anii 90`. Cei care au ani buni de funcții publice, dar care nu mai corespund, ar trebui să facă un pas în lateral. Partidele ar trebui să-i concedieze pe acești oameni. Domnului Orban i-am recomandat că soluția ar fi să  meargă să joace șah într-un parc cu domnul Iliescu, deoarece nu mai poate aduce un plus PNL-ului”, a afirmat Tișe.

„Avem și în PNL mici dinozauri”

Liberalul clujean consideră că, în continuare, Florin Cîțu este cea mai bună opțiune pentru PNL. „Totuși, această perioadă tumultoasă a Guvernului a lăsat în urmă organizarea partidului. Suntem într-o fază în care am făcut alegeri, am făcut o echipă, dar aceasta nu a putut să ia anumite decizii din cauza activității guvernamentale.

Sper că după ce lucrurile vor intra într-un normal, să intre și activitatea partidului într-un normal. Avem și în PNL mici dinozauri ca în alte partide, care cresc foarte repede și nu se mai dau duși din diverse funcții de ministru sau secretari de stat, deși pe ei nu îi recomandă nimic. N-au nicio justificare pentru ce pretind”, a adăugat Alin Tișe.

Comenteaza