Tişe despre Uioreanu: Scopul politic de a câştiga electoral, folosind teme sensibile pentru populaţie, denotă o imagine patetică

Tişe despre Uioreanu: Scopul politic de a câştiga electoral, folosind teme sensibile pentru populaţie, denotă o imagine patetică
Propunerea ca spitalul din Mociu să fie transformat în secţie exterioară a spitalului de recuperare din Cluj-Napoca se află în atenţia Ministerului Sănătăţii, spune preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, după ce în urmă cu două ore deputatul PNL Horia Uioreanu le-a cerut colegilor săi de partid, consilieri judeţeni, să convoace o şedinţă de îndată a deliberativului pe această temă.

"Deputatul PNL Horia Uioreanu, aflat probabil într-o scurtă vizită prin judeţul care l-a trimis în Parlamentul României pentru a-i reprezenta interesele, s-a trezit solicitând imperativ rezolvarea de către Consiliul Judeţean a problemei legate de Spitalul din Mociu. Îi solicităm pe această cale domnului deputat să îşi tempereze spaimele, deoarece în acest moment propunerea de preluare ca secţie în cadrul Spitalului de Recuperare a Spitalului din Mociu se află în atenţia Ministrului Sănătăţii. Tot spre informarea domnului deputat îi aducem la cunoştinţă că demersul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj a fost luat ca model de administraţiile judeţene din Alba şi Mureş, care au solicitat transferul în administrarea lor a două spitale din zonele rurale ale judeţelor respective", arată Tişe într-o informare.

Acesta acuză că iniţiativa lui Uioreanu vine din "raţiuni electorale". "Scopul politic de a câştiga electoral, folosind teme sensibile pentru populaţie, denotă o anume imagine, patetică, completată şi de faptul că domnul deputat orchestrează din umbră acţiunile care se materializează prin comunicatele pe care le trimite organizaţia de tineret a PNL", mai acuză Tişe.

 

Vezi aici ce spune Uioreanu

Comenteaza