Tinerii de la PDL le cer parlamentarii din Opoziţia clujeană să facă public modul în care şi-au donat indemnizaţiile

Tinerii de la PDL le cer parlamentarii din Opoziţia clujeană să facă public modul în care şi-au donat indemnizaţiile
Organizaţia de tineret a PDL Cluj le cere parlamentarilor Opoziţiei din Cluj să facă public modul în care şi-au donat indemnizaţiile de parlamentar, despre care spune că sunt "nemuncite şi nemeritate".

"Le cerem parlamentarilor USL din judeţul Cluj să informeze opinia publică către ce asociaţii sau fundaţii şi-au donat indemnizaţiile de parlamentar în mod corect şi cu dovezi clare, având în vedere faptul că doar doi din cei şase parlamentari din această nouă formaţiune politică socialisto-liberală din judeţul Cluj au anunţat public unde au direcţionat aceşti banii nemunciţi", arată OT PDL într-un comunicat.

Tinerii democrat-liberali din Cluj spun că sunt "nemulţumiţi şi dezamăgiţi" faţă de această categorie de parlamentari "care îşi bat joc de încrederea celor care i-au votat pentru a-i reprezenta în Parlamentul României, ignorând cu desăvârşire legile în vigoare şi regulamentele interne care stau la baza funcţionări eficiente a oricărei instituţii publice".

"Prin această practică nemaiîntâlnită în spaţiul european democratic şi civilizat, respectiv de încasare a unor drepturi salariale şi a multor altor beneficii fără a muncii efectiv, parlamentarii USL aflaţi în grevă de lux, nu fac decât să contribuie la denigrarea imaginii Românei la nivel european şi internaţional, imagine construită şi refăcută în ultimii ani cu eforturi susţinute", arată OT PDL într-un comunicat de presă.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat recent că parlamentarii opoziţiei îşi vor încasa, pe durata protestului USL, indemnizaţiile de bază, pe care nu le pot refuza, însă le vor dona unor fundaţii.

Ponta a spus că nu există nicio formulă prin care parlamentarii să refuze indemnizaţiile de bază, sumele respective fiind vărsate automat în conturi.

Comenteaza