Tandem Ciolacu-Ciucă la alegerile prezidențiale? Ce spune liderul PSD

Tandem Ciolacu-Ciucă la alegerile prezidențiale? Ce spune liderul PSD
| Foto: g4media.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu exclude posibilitatea de a candida la prezidenţiale în tandem cu Nicolae Ciucă în calitate de premier.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, la Digi 24, dacă ar candida în alianţă la funcţiile de preşedinte şi prim-ministru în tandem cu Nicolae Ciucă.

"E un scenariu, nu-i exclus, dar nu e un scenariu simplu. În partide e puţin probabil să se accepte să nu aibă candidat. În Partidul Social Democrat am schimbat regulile de desemnare a candidatului şi e mult mai corectă abordarea noastră. Priorităţile pentru noi rămân preţurile", a declarat social-democratul.

Președintele Camerei Deputaților a adăugat că PSD şi PNL nu au avut discuţii despre candidaţi unici.

"Îmi menţin părerea că cea mai bună soluţie e o coaliţie între Partidul Social Democrat şi PNL, văd o colaborare şi din 2024. Cum creionăm acest lucru, cum ducem discuţiile, vedem în perioada următoare. Acum trebuie să ne ridicăm la aşteptările românilor. Dacă mergem separat, e greu să mai creionezi o coaliţie. Are şi politica limitele ei. Dacă facem o alianţă politică, cred că vom avea un viitor comun în 2024 în ce priveşte majoritatea parlamentară", a afirmat Ciolacu.

Comenteaza