Surpriza alegerilor! AUR a câștigat la Cluj un deputat. Cine e Ilie Coleșa

Surpriza alegerilor! AUR a câștigat la Cluj un deputat. Cine e Ilie Coleșa

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a reuşit să obţină, la Cluj, un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Primul pe lista de candidați ai AUR Cluj este Ilie Alin Coleșa: „Din Blaj-Alba, tată a cinci copii, de profesie inginer calculatoare, cu o experiență de aproximativ 20 de ani în domeniu. Coleșa a activat ca membru al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români și este membru în grupul extins al foștilor membri ASCOR, participând la proiecte filantropice, patriotice și culturale”. 

Surpriza alegerilor! AUR a câștigat la Cluj un deputat. Cine e Ilie Coleșa

 

"Acum ne-am întors acasă, eu şi soţia mea, Ramona, de la secţiile unde am fost observatori. Am fost în Floreşti, Cetatea Fetei, la liceul Dumitru Tăuţan, construit după ce am plecat noi din cartier. Atmostera în secţiile de acolo a fost foarte bună. La fel, numărul de voturi obtinuţe de noi a fost f. bun. De exp, în secţia în care am fost eu, 458, AUR a obţinut 58 voturi la Senat si 57 la Cam. Dep. din 512 valabil exprimate. Deci peste 11 %. Ce putem spune? Mă simt foarte recunoscator şi obligat pt. voturile primite. Nu vreau sa ma simt ca fiind in față. Sa ma ajute bunul Dumnezeu sa fiu slujitorul, in cele bune, tuturor.

In perioada asta scurta, care a trecut de cand sunt in AUR, am vazut adeverite niste lucruri despre care vorbim atat, dar pe le traim atat de putin:
- cat de mult da Dumnezeu pt. un efort mic, dat facut cu inima calda;
- cat de importanta este puterea exemplului.
- ca victoria inseamna lupta;
- ca pt. mantuire nu ai nevoie o minte stralucita sau de studii teologice, ci de o inima sincera si calda.

Nu ne uitati in rugaciunile voastre! Pe maine!
Doamne ajuta!", a scris acesta aseară pe Facebook. 

Comenteaza