SONDAJ. Rezultate finale. Cu cine votează cititorii Ziua de Cluj

SONDAJ. Rezultate finale. Cu cine votează cititorii Ziua de Cluj
Timp de o lună, i-am întrebat pe cititorii noştri cu cine vor vota la alegerile de duminică. Iată rezultatele!

5.296 de cititori Ziua de Cluj au răspuns, între 3 noiembrie şi 8 decembrie, la întrebarea "Cu ce partid veţi vota la alegerile parlamentare din 11 decembrie?"

Se remarcă în primul rând procentul mic al celor care au declarat că nu vor vota, 2% - 94 de persoane, ceea ce demonstrează că cititorii noştri au înţeles pe deplin importanţa exercitării dreptului la vot. 204 cititori (4%) au declarat că nu s-au decis cu cine vor vota, în timp ce 172 (3%) au precizat că îşi vor anula votul, ca semn de respingere a actualei oferte electorale.

În fine, dintre cei care au precizat partidul cu care vor vota în 11 decembrie, 1.813 persoane (34%) preferă Uniunea Salvaţi România, urmată în preferinţele cititorilor noştri de PNL: 1.269 de voturi (24%). Ultimul loc pe podium este ocupat de PSD, care a strâns 13% din voturi (671).

Pentru ALDE şi-au exprimat opţiunea 296 (6%) dintre cititorii ziuadecj.ro, în timp ce PMP a contabilizat 225 de voturi (4%), PRU, 216 voturi (4%), iar UDMR 200 (4%). 136 de persoane (3%) au ales opţiunea "Alţii", când a fost vorba de partidul cu care vor vota duminică.

Precizăm că sondajul realizat de Ziua de Cluj reflectă doar opţiunile electorale ale cititorilor noştri care au acceptat să îşi exprime opinia.

Puteţi vedea AICI rezultatele detaliate ale sondajului.

Comenteaza