Și-a dat demisia, dar are așteptări mari de la urmași. "Sper să mențină la nivel înalt standardele de moralitate si profesionalism"

Și-a dat demisia, dar are așteptări mari de la urmași. "Sper să mențină la nivel înalt standardele de moralitate si profesionalism"

Elek Levente, liderul intransigent al USR Cluj, a dezvăluit principalele motive pentru care a demisionat.

Fostul președinte al USR Cluj, Elek Levente, a explicat, pentru ZIUA de CLUJ, care au fost motivele pentru care și-a dat intempestiv demisia din funcție. Elek rămâne însă vicepreședinte la nivel național.

"Am demisionat după doi ani din funcția de președinte USR Cluj, lăsând locul tinerilor care trebuie să fie promovați si cărora trebuie să le dăm încredere și curaj să se implice. USR Cluj a ajuns o organizație matură, de altfel cea mai apreciată din țară, care va avea un cuvânt greu de spus în ecuația politică a județului și a municipiului Cluj-Napoca.

Ne aflăm în plin proces de extindere și este nevoie de implicare maximă pentru a obține rezultate maxime. Fiind implicat și în conducerea națională, timpul meu este limitat si am ales să mă concentrez mai mult acolo.

Am încredere în colegii mei, voi rămâne un membru activ al echipei, sunt convins că vor reuși să facă mai mult pentru organizație decât am făcut eu și sper să mențină la nivel înalt standardele de moralitate si profesionalism în USR Cluj", s-a confesat Elek.

Vestea demisiei lui Elek Levente a apărut în presă la începutul săptămânii, înainte că președintele să apuce să facă anunțul oficial, dar după ce i-a anunțat pe parlamentarii USR Cluj ce decizie a luat.

Comenteaza