Sevil Shhaideh: Legislaţia este pregătită de regionalizare, dar trebuie revizuită Constituţia

Sevil Shhaideh: Legislaţia este pregătită de regionalizare, dar trebuie revizuită Constituţia
Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, vineri, că planul legat de regionalizare "nu s-a oprit", dar trebuie revizuită Constituţia.

Vicepremierul Sevil Shhaideh şi secretarul de stat Adrian Ionuţ Gâdea s-au aflat, vineri, în Argeş, la o întâlnire cu primarii şi autorităţile judeţene fiind abordate strategiile de dezvoltare a localităţilor din judeţ, precum şi oportunităţile de finanţare în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

În cadrul unei conferinţe de presă, Sevil Shhaideh a declarat că vizita în Argeş nu are nicio legătură cu planul de regionalizare, dar a ales prima vizită în teritoriu acest judeţ pentru că "de aici s-a arătat cel mai mare interes din partea CJ".

"Am zis iniţial că e bine să ne întâlnim şi regional, dar credeţi-mă, e cel mai bine să ne întâlnim în fiecare judeţ. (...) Planul pe care îl ştiţi, legat de regionalizare, nu s-a oprit, dar ca să poată fi pus în implementare principala modificare care se impune este revizuirea Constituţiei. Legislaţia este pregătită pentru partea de regionalizare, dar pentru a putea dezbate mai departe legislaţia, trebuie să avem un proiect de revizuire a Constituţiei", a spus vicepremierul.

 

Comenteaza