Senator clujean, agresat fizic într-un studio TV

Senator clujean, agresat fizic într-un studio TV
Un cunoscut senator clujean a fost eroul unui episod extrem de neplăcut, petrecut într-un studio TV din București.

Senatorul USR Mihai Goțiu a fost bătut de sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului, în pauza de publicitate a unei emisiuni de la B1 TV

Cei doi s-au contrat în timpul emisiunii moderată de Nadia Ciurlin, iar în pauză lucrurile s-au agravat.

După reînceperea emisiunii, Nadia Ciurlin a anunțat ca Goțiu a fost agresat de Palada și că cei doi au părăsit sediul televiziunii.

"Din păcate, pe pauza publicitară s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment, din păcate a trebuit să părăsească amândoi platoul", a anunțat Nadia Ciurlin.

Mihai Goțiu este senator de Cluj, aflat la primul mandat. El a fost ales anul trecut pe listele USR. Goțiu deține funcția de vicepreședinte al Senatului.

„Mâine dimineață mă duc la poliție. Vreau să mă liniștesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din câte am înțeles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii și picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbește. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri și mai rele", a spus Mihai Goțiu.

Mirel Palada a fost consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de strategii guvernamentale și apoi a fost numit purtător de cuvânt al Guvernului condus de Victor Ponta.

”Jumătate din presă îi va da dreptate lui Palada. <Bine i-a făcut. Cum să nu îi dai în gură unuia de la USR dacă ești de la PSD>”, a spus Radu Banciu, cu multă ironie, în emisiunea sa de la B1TV. Pe burtieră scria ”Pumnul, undă poetică în lumea lui Dragnea”.

 

Comenteaza