Semnal de alarmă tras de europarlamentarul Daniel Buda, legat de partidele extremiste: „Cine nu cunoaște istoria, este sortit să o repete”

Semnal de alarmă tras de europarlamentarul Daniel Buda, legat de partidele extremiste: „Cine nu cunoaște istoria, este sortit să o repete”
| Foto: Facebook.com/MEPDanielBuda

Eurodeputatul clujean susține că strategia extremiștilor este de a se urca politic pe dificultățile oamenilor, cu un discurs bazat pe ură și ultranaționalism, iar apoi dispar fără să facă nimic concret.

Declarațiile lui Daniel Buda au venit în contextul situației din Germnia, unde AfD, partid extremist, vrea să scoată țara din Uniunea Europeană.

Cine nu cunoaște istoria, este sortit să o repete!

AfD, partidul extremist, vrea să scoată Germania din UE! Au declarat tare și răspicat, în repetate rânduri, că luptă împotriva valorilor UE. Se pare că AfD nu cunoaște istoria. După întâlnirea cu neonaziștii, cetățenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva acestui partid toxic și antieuropean. Însă poporul german cunoaște bine istoria. Știu dificultățile pe care bunicii și străbunicii lor le-au îndurat după al doilea război mondial.

Asta este strategia extremiștilor, se urcă politic pe dificultățile oamenilor, cu un discurs bazat pe ură și ultranaționalism după care dispar. Apoi, cetățenii, victimele acestui regim politic totalitar, îndură consecințele.

Am toată încrederea în cetățenii Germaniei, pro-europeni, care vor lupta împotriva neonaziștilor și antieuropenilor pentru păstrarea valorilor democratice, valorile UE!”, a transmis europarlamentarul liberal.

Comenteaza