Se pregătesc noi relaxări? Cîţu şi membri ai Guvernului, convocați de Iohannis pe tema evoluţiei pandemiei şi a restricţiilor

Se pregătesc noi relaxări? Cîţu şi membri ai Guvernului, convocați de Iohannis pe tema evoluţiei pandemiei şi a restricţiilor

Preşedintele Klaus Iohannis i-a convocat joi la Cotroceni pe premierul Florin Cîţu şi cu câțiva membri ai Guvernului, temele de discuţie urmând să fie situaţia epidemiologică şi măsurile de restricţie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

La şedinţă vor participa prim-ministrul Florin Cîţu, viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, şi Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol. Conform Administraţiei prezidenţiale, şedința ar urma să înceapă la ora 16:00.

Numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 este în scădere în România, toate județele aflându-se, în prezent, în zona verde, adică cu o incidență a cazurilor egală sau sub 1,5 la mia de locuitori.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza