Se implică Iohannis în disensiunile din PNL? Rareș Bogdan: „Nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm”

Se implică Iohannis în disensiunile din PNL? Rareș Bogdan: „Nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm”
| Foto: ro.sputnik.md

Prim-vicepreședintele liberalilor, Rareș Bogdan, a spus că în recentele discuții contradictorii din interiorul PNL președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat, ci doar vrea ca „noi să guvernăm” și „să modernizăm România”.

Europarlamentarul susține că declarațiile dure la adresa lui Ludovic Orban au fost „o analiză” și că a vrut să se asigure că în PNL nu vor mai exista „derapaje democratice.”

„Nu îmi pare rău deloc de ce am spus. A fost o analiză. Cred că în toată emsiunea aceea dacă regret ceva, regret strict exprimarea. Nu mă caracterizează. Eu cred că democrația funcțională este garanția că nu vor exista derapaje în situația românească.”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit digi24.ro.

Prim-vicepreședintele PNL spune că președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în scandalul din interiorul partidului.

„Nu. Spre deosebire de fostul președinte Traian Băsescu, președintele Klaus Iohannis nu procedează în acest fel. Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România. Nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm”, a mai spus acesta.

Candidează Rareș Bogdan pentru șefia PNL?

Poza noua 07.08.2018Eurodeputatul PNL susține că nu intenționează să candideze la congresul PNL din acest an și că „se simte bine” la Bruxelles în poziția de europarlamentar.

„Nu se pune problema unei candidaturi. Congresul e abia în septembrie, repet, nu este vorba despre mine. Eu mă simt foarte bine aici. Așa că pot să sprijin pe oricine, important este să nu existe derapaje de la democrația internă”, a mai precizat Bogdan.

Comenteaza